Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Εβρος: Νύχτα μεγάλης έντασης στα ελληνοτουρκικά σύνορα – μετανάστες επιχείρησαν να εισέλθουν

Ένταση επικρατεί ξανά στον Έβρο, καθώς πρόσφυγες και μετανάστες επιχείρησαν να εισέλθουν επί ελληνικού εδάφους.
Επί τρεις ώρες συνεχίζονται τα επεισόδια, με ρίψεις χημικών με ειδικούς εκτοξευτήρες από τις τουρκικές Αρχές, ενώ πρόσφυγες και μετανάστες πετούσαν πέτρες προς την ελληνική πλευρά.
Ισχυρές ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις, για πολλοστή φορά αποτρέπουν τις προσπάθειες αριθμού προσφύγων και μεταναστών να υπερβούν το φράχτη και να εισέλθουν στη χώρα
Σύμφωνα με το MEGA , απανωτές επιθέσεις πραγματοποιούσαν 300 με 500 άτομα στον ελληνικό φράχτη από τα ξημερώματα σήμερα.
Καπνογόνα τουρκικής προέλευσης και πέτρες ρίχνονταν αφειδώς κατά των ανδρών των ελληνικών Αρχών που για πρώτη φορά αυτή την φορά είχαν στο πλευρό τους και άνδρες της FRONTEX.
Οι κινήσεις όσων πλησίαζαν το ελληνικό συρματόπλεγμα εντοπιζόταν από νωρίς και μέσω θερμικών καμερών που έχουν τοποθετηθεί.
Σύμφωνα με κύκλους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι επιθέσει αυτές έγιναν τις συγκεκριμένες ώρες σε μια προσπάθεια να υπάρξει αιφνιδιασμός της ελληνικής πλευράς. Κάτι που απέτυχε καθώς η επαγρύπνηση είναι συνεχής. 
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου