Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Η Αστυνομία είναι σε επιφυλακή

Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2020


Πληροφορίες μας λένε ότι εκτός από τα νοσοκομεία και η αστυνομία είναι σε επιφυλακή σε πόλεις ανά την αμερικάνικη επικράτεια.

Οι αρχές προετοιμάστηκαν σε περίπτωση που αρχίσουν «παρατράγουδα» από κλέφτες που θα θελήσουν να λεηλατήσουν επιχειρήσεις, τράπεζες και σπίτια.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε όπως οι άνθρωποι της έννομης τάξης να είναι έτοιμοι και να έχουν τα κινητά τους κοντά και σε περίπτωση χρειαστεί να επέμβουν σε λίγα λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου