Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020

Πρώτος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα


Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2020(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
Την τελευταία του πνοή άφησε, ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδος, o 66χρονος συνταξιούχος καθηγητής που νοσηλευόταν στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όντας το πρώτο θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Ο εκλιπών, ο οποίος καταγόταν από το Νομό Ηλείας, είχε ταξιδέψει με γκρουπ στους Αγίους Τόπους.  Αρχικά, τόσο στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όσο και στο ΠΠΝΠ, που διακομίστηκε αργότερα, αντιμετωπιζόταν ως περιστατικό με συμβατική πνευμονική λοίμωξη.  Έτσι, ήρθε σε επαφή με γιατρούς, νοσηλευόμενους, άλλους ασθενείς και συγγενείς ασθενών, μέχρι ένας θεράπων ιατρός να αναγνωρίσει τα συμπτώματα και να ζητήσει να υποβληθεί στο σχετικό τεστ, προκειμένου να απομονωθεί.
Νοσηλευόταν στο θάλαμο αρνητικής πίεσης για πάνω από μία εβδομάδα.  Τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρισκόταν σε κρίσμη κατάσταση, είχε οργανική ανεπάρκεια και ήταν ζωντανός τις τελευταίες ώρες μόνο από την καρδιά του.
Ήταν το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στα ελληνικά νοσοκομεία.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου