Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Πρώτος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα


Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2020



(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
Την τελευταία του πνοή άφησε, ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδος, o 66χρονος συνταξιούχος καθηγητής που νοσηλευόταν στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όντας το πρώτο θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Ο εκλιπών, ο οποίος καταγόταν από το Νομό Ηλείας, είχε ταξιδέψει με γκρουπ στους Αγίους Τόπους.  Αρχικά, τόσο στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όσο και στο ΠΠΝΠ, που διακομίστηκε αργότερα, αντιμετωπιζόταν ως περιστατικό με συμβατική πνευμονική λοίμωξη.  Έτσι, ήρθε σε επαφή με γιατρούς, νοσηλευόμενους, άλλους ασθενείς και συγγενείς ασθενών, μέχρι ένας θεράπων ιατρός να αναγνωρίσει τα συμπτώματα και να ζητήσει να υποβληθεί στο σχετικό τεστ, προκειμένου να απομονωθεί.
Νοσηλευόταν στο θάλαμο αρνητικής πίεσης για πάνω από μία εβδομάδα.  Τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρισκόταν σε κρίσμη κατάσταση, είχε οργανική ανεπάρκεια και ήταν ζωντανός τις τελευταίες ώρες μόνο από την καρδιά του.
Ήταν το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στα ελληνικά νοσοκομεία.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου