Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


ΚΤΥΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα είναι εδώ και μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Ο υπολογιστής μας δείχνει ότι μέχρι αυτή τη στιγμή το paneliakos.com έχει 45,610 άρθρα και 1,704,827 αναγνώστες από όλο τον κόσμο.

Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Πρόβλημα ανάληψης χρημάτων από τις Τράπεζες;

Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2020


Την Παρασκευή πήραμε αρκετές καταγγελίες από αναγνώστες και φίλους της ιστοσελίδας μας ότι υπάρχει πρόβλημα στην ανάληψη ρευστού (χρήματος) από τις Τράπεζες.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τηλεφώνημα ήρθε στις 9:15πμ ότι η Bank of America έδινε μέχρι $2,000 την ημέρα.  Ακολούθησαν και άλλα τηλεφωνήματα ότι άλλες Τράπεζες έδιναν μέχρι $1,000.

Θα το ερευνήσουμε το θέμα μόλις ανοίξουν η Τράπεζες το Σάββατο το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου