Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Αποκλειστικό: Άλλοι δύο ομογενείς νόσησαν στο Λιν και ίσως οικογένεια με οκτώ μέλη


Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2020



Ο περικαλλής ιστορικός ναός της κοινότητας Αγίου Γεωργίου στην πόλη Λιν της Μασαχουσέτης. Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας - Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Μπροστά σε ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως βρίσκεται η Ομογένεια στην πόλη Λιν της Μασαχουσέτης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα». Συγκεκριμένα, άλλα δύο μέλη της ιστορικής κοινότητας του Αγίου Γεωργίου έχουν νοσήσει με τον κορωνοϊό και τα οποία ανεβάζουν τον αριθμό των νοσούντων σε τρία άτομα.
Τα δύο νέα άτομα που έχουν νοσήσει είναι μία γυναίκα ηλικίας μεταξύ 58 με 60 ετών και ένας άνδρας 48 ετών. Αμφότεροι, που δεν συγγενεύουν μεταξύ τους, δεν νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, αλλά έχουν τεθεί σε απομόνωση στις οικίες τους.
Σημειώνεται ότι ο πρώτος άνδρας που νόησε εδώ και λίγες μέρες ηλικίας 52 ετών και για τον οποίον έγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο το οποίο είναι ανάμεσα σ’ εκείνα, που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και έχουν επιλεγεί από τις Αρχές της Πολιτείας της Μασαχουσέτης και την Ιατρική Κοινότητα για την αντιμετώπιση της ασθένειας.
Εν τω μεταξύ πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και μία ολόκληρη οικογένεια από την κοινότητα του Λιν, απαρτιζόμενη από οκτώ συνολικά άτομα. Τα μέλη της διαμένουν σε τρεις ξεχωριστές οικίες και οι ηλικίες τους διαφέρουν, ενώ ανάμεσα τους είναι και νέα παιδιά. Μέχρι αυτή τη στιγμή μόνο η γιαγιά έχει διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό, ενώ τα υπόλοιπα μέλη αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις.
Ουδείς γνωρίζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κόλλησαν τον κορωνοϊό οι νοσούντες, τουλάχιστον οι τέσσερις που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής ως θετικοί από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν. Κατέστη γνωστό, ωστόσο, ότι συμμετείχαν στο Αποκριάτικο Γλέντι της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου, το οποίο έγινε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στην κοινοτική αίθουσα. Στην εν λόγω εκδήλωση χορού μετά δείπνου παρευρέθηκαν και διασκέδασαν περί τα τριακόσια άτομα.
Εν τω μεταξύ προσελήφθη ειδική εταιρία η οποία προέβη σε ολοσχερή απολύμανση της κοινοτικής αίθουσας, της κουζίνας, ολόκληρου του κτιριακού συγκροτήματος και φυσικά και του ιερού ναού. Ο ναός παρέμεινε κλειστός την Κυριακή 15 Μαρτίου, όπως έγραψε ο «Ε.Κ.», και θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεότερης απόφασης και ειδοποίησης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου