Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Αυτό είναι το πρόγραμμα διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2020


Το πρόγραμμα  διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την Αμαλιάδα και της Υποδοχής στην Αρχαία Ήλιδα

Η Ολυμπιακή Φλόγα των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020, που θα ξεκινήσει, μετά την τελετή αφής, από την Αρχαία Ολυμπία στις 12 Μαρτίου το ταξίδι της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά βάσει του ΦΕΚ αριθ. Φύλλου 723/6-3-2020 της απόφασης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που ελήφθη μετά την συνεδρίασης της 9ης Μαρτίου. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την πόλη της Αμαλιάδας την Πέμπτη 12 Μαρτίου, με ώρα άφιξης 2.15 μ.μ. στην Αντ. Πετραλιά λίγο πριν τις σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος της οδού Σμύρνης. Κατόπιν η φλόγα θα συνεχίσει με λαμπαδηδρομία στις οδούς Αντ. Πετραλιά, Ερμού και Αρχαίας Ήλιδος μέχρι και 300 μέτρα μετά την Πλατεία Ανεμομύλου στην Οδό Καλυβίων.
Στη συνέχεια η Ολυμπιακή Φλόγα θα εισέλθει στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ήλιδας στην Ρωμαϊκή Αγορά, βάσει του προγράμματος της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στις 2. 46μ.μ.., όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί ένα σύντομο τελετουργικό, που περιλαμβάνει ανάκρουση Ολυμπιακού Ύμνου και των Εθνικών Ύμνων Ιαπωνίας και Ελλάδας με παράλληλη έπαρση των αντίστοιχων σημαιών, χαιρετισμοί επισήμων από Δήμο Ήλιδας, εκπρόσωπο Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΤΟΚΥΟ 2020 και από εκπρόσωπο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Δεν θα πραγματοποιηθεί πολιτιστικό πρόγραμμα και θα ισχύσουν όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας, τον Ελληνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και από τον Δήμο Ήλιδας.
Το πρόγραμμα στον Πύργο:
Η Μαργαρίτα Τσουκαλά, Μαρία Μοσχοπούλου, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ρουμπίνη Τριανταφυλλοπούλου θα είναι οι λαμπαδηδρομείς του Πύργου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου