Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Οι περιφέρειες της Κάτω Ιταλίας ζητούν από τους «βόρειους» να μείνουν σπίτια τους

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μετά το μαζικό κύμα φυγής από τον ιταλικό βορρά, λίγο πριν επιβληθεί η καραντίνα στην Λομβαρδία και σε άλλες δώδεκα μεγάλες πόλεις της χώρας, οι περισσότερες περιφέρειες της Κάτω Ιταλίας ζήτησαν σήμερα από τους πολίτες που τις ώρες αυτές επιστρέφουν από τις πληγείσες περιοχές του κορωνοϊού να παραμείνουν στα σπίτια τους για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.
Την απόφαση αυτή έλαβαν οι περιφερειάρχες της Καλαβρίας, Απουλίας, Καμπανίας και Μπαζιλικάτα. Και στις περιοχές Αμπορούτσο και Μολίζε, στην κεντρική Ιταλία, ελήφθη η ίδια ακριβώς απόφαση.
Ο γνωστός Ιταλός καθηγητής ανοσολογίας Ρομπέρτο Μπουριόνι δήλωσε ότι με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες βράδυ από την κυβέρνηση της Ρώμης υπάρχει κίνδυνος να αυξηθεί η εξάπλωση του ιού και στην υπόλοιπη χώρα από την στιγμή που η νέα, διευρυμένη κόκκινη ζώνη δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ.
Ο κατ΄οίκον περιορισμός οφείλεται στην μαζική αναχώρηση πολιτών από το Μιλάνο, την περασμένη νύχτα, με προορισμό περιοχές της νότιας Ιταλίας.
Σύμφωνα με πολλούς γιατρούς, υπάρχει έντονη ανησυχία διότι τα δημόσια νοσοκομεία της Νάπολης, του Μπάρι, της Σικελίας και της Καλαβρίας, συχνά δεν διαθέτουν τον ίδιο εξοπλισμό με τα νοσοκομειακά συγκροτήματα του ιταλικού Βορρά και θα ήταν πιο δύσκολο να μπορέσει να αντιμετωπισθεί μια νέα κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου