Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης θα ακυρώσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις

Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2020

Οι εκδηλώσεις που ήταν να γίνουν στο Ελληνικό Προξενείο τις επόμενες ημέρες θα ακυρωθούν λόγο του Κορωναϊού.  Ακόμα ενδέχεται να ακυρωθεί και η προγραμματισμένη γιορτή ανήμερα (το βράδυ) της 25ης Μαρτίου που ήταν να γίνει στην Αθήνα της Αμερικής.

Οι προετοιμασίες για την παρέλαση συνεχίζονται αλλά με τα μάτια, τα αυτιά και το μυαλό ανοικτά για την Οργανωτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας η οποία συνεδριάζει απόψε.  Οπωσδήποτε είναι ακόμα ενωρίς αφού η παρέλαση φέτος είναι να γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου