Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Σε καραντίνα 21.000 άτομα που γύρισαν από τη Μέκκα


 Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2020

Συνολικά, 10.330 άτομα που επέστρεψαν μέχρι την Παρασκευή από τη Σαουδική Αραβία όπου ταξίδευαν για να εκτελέσουν το Ισλαμικό τελετουργικό της Umrah, έχουν τεθεί σε καραντίνα εν μέσω ανησυχιών πως έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό.
Οι πιστοί νοσηλεύονται σε φοιτητικούς κοιτώνες στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα και την κεντρική επαρχία Κόνια, σύμφωνα με σύμφωνα με δήλωση του Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας την Κυριακή. Επίσης ανακοίνωσε πως συνολικά 21.000 άνθρωποι που έχουν εκτελέσει την Umrah θα επιστρέψουν μέχρι την Δευτέρα στην Τουρκία και θα μπουν όλοι σε καραντίνα.

«Ωρολογιακή βόμβα»

Η Umrah είναι το ισλαμικό προσκύνημα στην ιερή πόλη της Μέκκας που οι πιστοί μουσουλμάνοι κάνουν τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.
«Είναι χωρίς αμφιβολία μία ωρολογιακή βόμβα στην καρδιά της τουρκικής κοινωνίας. Εάν δεν προσέξει η Τουρκία και δεν επιβάλλει άμεσα αυστηρά μέτρα περιορισμού των κινήσεων των πολιτών της η κατάσταση μπορεί να γίνει πιο δραματική ακόμα και από την Κίνα», εκτίμησε ο τουρκικής καταγωγής βιολόγος Ozgout Amranoglou που ζει μόνιμα στον Καναδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου