Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Το καλοκαίρι του 2021 θα διεξαχθεί το Euro, από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου


Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2020

Στην αναμενόμενη λύση, η οποία φάνταζε και η πιο ρεαλιστική, προχώρησε η UEFA, η οποία μετέφερε τη διεξαγωγή του Euro 2020 το επόμενο καλοκαίρι, δηλαδή αυτό του 2021.
Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, λαμβάνοντας τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, έλαβε την απόφαση αυτή, με στόχο να διευκολύνει τα εθνικά πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Η Νορβηγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη, ανακοίνωσε ότι η διοργάνωση αναβάλλεται για το 2021 και ότι θα διεξαχθεί από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου.
Η UEFA συνομίλησε με τους εκπροσώπους από τις μεγάλες Λίγκες και την Ένωση Συλλόγων Ευρώπης για να τους μεταφέρει επίσημα την πρόθεση αναβολής του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, κάτι που αποτελούσε το πιο απτό σενάριο.
Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ενημερώθηκαν επίσημα πλέον για την αναβολή της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει πως θα επεκταθεί η αγωνιστική περίοδος για τα πρωταθλήματα στη γηραιά ήπειρο και θα επιτραπεί η ολοκλήρωσή τους μέχρι τα τέλη Ιουνίου, πριν δηλαδή αρχίσουν να ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των παικτών που τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30/06.
Επίσης, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία τόνισε ότι η τρέχουσα σεζόν πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2020 και όχι αργότερα, καθώς τότε θα τεθεί σε κίνδυνο η επόμενη αγωνιστική περίοδος.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου