Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Σχέδιο Τραμπ για επιταγή 1.000 δολαρίων σε κάθε Αμερικανό λόγω κορωνοϊού

Τετάρτη, 18 Μαρτίου, 2020

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο Αμερικανός πρόεδρος εξετάζει να εφαρμόσει την πρωτοβουλία μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες.


Σχέδιο Τραμπ για επιταγή 1.000 δολαρίων σε κάθε Αμερικανό λόγω κορωνοϊού | tovima.gr
Σχέδιο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με το μέρισμα των 1.000 δολαρίων φαίνεται να εξετάζει η κυβέρνηση Τραμπ.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έχουν υποστεί πλήγμα από την ξαφνική οικονομική επιβράδυνση που έχει προκαλέσει η επιδημία του κορωνοϊού, ο αμερικανός πρόεδρος εξετάζει να εφαρμόσει την πρωτοβουλία μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες.
Όπως αναφέρει η «WSJ», ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν, προωθεί πακέτο μέτρων οικονομικής στήριξης, ύψους 850 δισ. δολαρίων, καθώς η κυβέρνηση Τραμπ προσπαθεί να μετριάσει τον αντίκτυπο στην οικονομία.

«Έχουμε ολόκληρο πακέτο»

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι Αμερικανοί θα λάβουν γρήγορα χρήματα στις τσέπες τους και ότι οι ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα έχουν πρόσβαση σε κεφάλαια», ανέφερε ο κ. Μνούτσιν. Παράλληλα, επικαλέσθηκε τις ανάγκες των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων. «Έχουμε ένα ολόκληρο πακέτο και θα παρουσιάσουμε τις λεπτομέρειες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι προτάσεις εξετάζονται την ώρα που οι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης «ζυγίζουν» τις επόμενες κινήσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Το Κογκρέσο έχει ήδη εγκρίνει πρώτο κονδύλι 8,3 δισ. δολαρίων και ολοκληρώνει δεύτερο πακέτο νομοθετικών μέτρων που εστιάζει στους εργαζομένους.
Οι Δημοκρατικοί έχουν προτείνει το δικό τους πακέτο 750 δισ. δολαρίων για την τρίτη φάση, ενώ στο τραπέζι εξετάζονται και άλλα μέτρα, μεταξύ των οποίων να δοθούν 1.000 δολάρια σε κάθε Αμερικανό.
Το πακέτο προβλέπει και οικονομική στήριξη έως και 60 δισ. δολαρίων για τις αεροπορικές εταιρείες.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου