Ελλάδα 2021: Αυτό είναι το νέο σήμα της Επιτροπής | tanea.gr
Στη δημοσιότητα δόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής το επίσημο σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό τον συντονισμό των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.
Ταυτόχρονα, ξεκίνησε τη λειτουργία του o επίσημος ιστότοπος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» www.greece2021.gr.

Στην επίσημη  ανακοίνωσή της η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» αναφέρει σχετικά: 

Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Η Επιτροπή λειτουργεί αποκλειστικά με ίδιους πόρους, χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού. Σκοπός της είναι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821, να μην είναι μόνο αφορμή για λαμπρούς εορτασμούς, αλλά και ευκαιρία, προκειμένου να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Ευρωπαϊκό κράτος και να καταθέσουμε το όραμά μας για την Ελλάδα του αύριο.
Το σήμα επιχειρεί να αποτυπώσει την πολυκύμαντη διαδρομή του Ελληνικού κράτους, με τις επιτυχίες και τις δύσκολες στιγμές που την σημάδεψαν, αλλά και να αναδείξει την ανάγκη της «φυγής προς τα εμπρός», με τους δρόμους που ανοίγονται στο μέλλον.
 
Το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι χορηγία της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), και αναπτύχθηκε από το Beetroot Design Group.
Από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε το διαδικτυακό του ταξίδι και ο ιστότοπος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»: www.greece2021.gr.