Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Αρτοκλασία Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου, Roslindale, Boston

Αυτή την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2020 στις 10:00πμ θα γίνει η καθιερωμένη ετήσια Αρτοκλασία που κάνει ο Πανηλειακός Σύλλογος Νέας Αγγλίας Βοστώνης και γίνεται την Κυριακή που είναι η πλησιέστερη στην εορτή του Αγίου Χαράλαμπου πολιούχου του Πύργου, Η αρτοκλασία θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου, 39 Belgrade Avenue, Roslindale, Boston, MA

Προσκαλούμε λοιπόν όλους και όλες που κατάγονται από το Νομό Ηλείας να συμμετάσχουν στην Αρτοκλασία που γίνεται προς υγεία των μελών του Συλλόγου.  Νέα μέλη είναι ευπρόσδεκτα. 

Αμέσως μετά τη θεία λειτουργία θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της ενορίας/κοινότητας και κατόπιν τα μέλη του Συλλόγου θα πάνε σε κοντινό εστιατόριο για μεσημεριανό φαγητό.

Εάν θέλεται πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματέα του Συλλόγου κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου 617-327-3135

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου