Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Προεκλογική συγκέντρωση του Τζο Μπάιντεν σε ελληνική Εκκλησία στο Νιου Χαμσάιρ (βίντεο & φωτογραφίες)

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2020

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΙΡ. Ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την Προεδρία Τζόσεφ Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση το εσπέρας της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου στο κοινοτικό Κέντρο του Ελληνορθόδοξου Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου στην πόλη Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ. Ανάμεσα στο ακροατήριο, το οποίο απαρτιζόταν από τριακόσιους περίπου ψηφοφόρους, ήταν και ομογενείς.

Hundreds at St. George Greek Orthodox Cathedral in Manchester await ⁦@JoeBiden⁩ final campaign event before primary. via @MonicaWMUR


Υπενθυμίζεται ότι το Μάντσεστερ είναι η μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη του Νιου Χαμσάιρ και στην οποία διαμένει ο μεγαλύτερος αριθμός Ελληνοαμερικανών. Εχει τρεις Ελληνορθόδοξες κοινότητες, τις εξής: Του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου η οποία είναι και η μεγαλύτερη, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του Αγίου Νικολάου. Ο κ. Μπάιντεν συνοδευόταν από τη σύζυγο του Τζιλ, η οποία μπήκε πρώτη στην αίθουσα και απέσπασε θερμό χειροκρότημα. Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στον πρώην αντιπρόεδρο χαμηλά ποσοστά και τον φέρνουν τέταρτο κατά σειρά. Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο Σάντερς, ακολουθεί ο Πιτ και τρίτη η Γουόρεν.
Είναι γνωστά τα φιλικά αισθήματα του κ. Μπάιντεν για την Ομογένεια με κορυφαία ηγετικά στελέχη της διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, αλλά και για τη στήριξη προς την Ελλάδα και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.



Προεκλογική συγκέντρωση του Τζο Μπάιντεν στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου, στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Προεκλογική συγκέντρωση του Τζο Μπάιντεν στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου, στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου