Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Προεκλογική συγκέντρωση του Τζο Μπάιντεν σε ελληνική Εκκλησία στο Νιου Χαμσάιρ (βίντεο & φωτογραφίες)

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2020

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΙΡ. Ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την Προεδρία Τζόσεφ Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση το εσπέρας της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου στο κοινοτικό Κέντρο του Ελληνορθόδοξου Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου στην πόλη Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ. Ανάμεσα στο ακροατήριο, το οποίο απαρτιζόταν από τριακόσιους περίπου ψηφοφόρους, ήταν και ομογενείς.

Hundreds at St. George Greek Orthodox Cathedral in Manchester await ⁦@JoeBiden⁩ final campaign event before primary. via @MonicaWMUR


Υπενθυμίζεται ότι το Μάντσεστερ είναι η μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη του Νιου Χαμσάιρ και στην οποία διαμένει ο μεγαλύτερος αριθμός Ελληνοαμερικανών. Εχει τρεις Ελληνορθόδοξες κοινότητες, τις εξής: Του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου η οποία είναι και η μεγαλύτερη, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του Αγίου Νικολάου. Ο κ. Μπάιντεν συνοδευόταν από τη σύζυγο του Τζιλ, η οποία μπήκε πρώτη στην αίθουσα και απέσπασε θερμό χειροκρότημα. Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στον πρώην αντιπρόεδρο χαμηλά ποσοστά και τον φέρνουν τέταρτο κατά σειρά. Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο Σάντερς, ακολουθεί ο Πιτ και τρίτη η Γουόρεν.
Είναι γνωστά τα φιλικά αισθήματα του κ. Μπάιντεν για την Ομογένεια με κορυφαία ηγετικά στελέχη της διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, αλλά και για τη στήριξη προς την Ελλάδα και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.Προεκλογική συγκέντρωση του Τζο Μπάιντεν στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου, στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Προεκλογική συγκέντρωση του Τζο Μπάιντεν στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου, στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου