Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

Του Αγίου Χαράλαμπου σήμερα και οι Ηλειώτες γιορτάζουν τον πολιούχο της πρωτεύουσας του Νομού Ηλείας, Πύργου.

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, 2020

Χθες, Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου που είναι και η πλησιέστερη Κυριακή στην εορτή του Αγίου Χαράλαμπου έγιναν εορταστικές εκδηλώσεις σε πόλεις και περιοχές των ΗΠΑ και Καναδά με την καθιερωμένη αρτοκλασία εις υγείαν των μελών των Ηλειακών Συλλόγων αλλά και ετελέσθησαν Τρισάγια εις ανάπαυση των ψυχών μελών του Συλλόγου που αποδήμησαν.
Στη Βοστώνη ο εοερτασμός ετελέσθει στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου όπου το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας παρευρέθηκαν.  Μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλειος Καυκάς ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) και πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά.  Ακόμα παρευρέθηκαν ο κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος, πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίαςμ η κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου, πρώην Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας των Ηλείων Αμερικής και Καναδά και άλλοι.
Κατόπιν ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της ενορίας/κοινότητας όπου οι πατριώτες και πατριώτισσες για άλλη μία φορά συναντήθηκαν και συζήτησαν για το Σύλλογο, την Ηλεία, την Ελλάδα, την Ομογένεια.  Αρκετά μέλη δυστυχώς έφυγαν από τη ζωή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πατριώτες τους τους ξέχασαν.
Ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό σε κοντινό εστιατόριο όπου δεν έλειψαν το καλαμπούρι και τα πειράγματα.

Στο Τορόντο ο εορτασμός έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη όπου παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηλείων ΕΡΜΗΣ με τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Θεοδωρακόπουλο, ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Κώστας Κουτρουμπής, αντιδήμαρχος Αμαλιάδας και Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΚ. Κ. Ανδρέας Παπαδάκος.  Μετά την θεία λειτουργία ο Σύλλογος  ΕΡΜΗΣ Τορόντο έδωσε δεξίωση για όλο το εκκλησίασμα.

Παρόμοιες εκδηλώσεις έκαναν και οι Ηλειακοί Σύλλογοι σε άλλα μέρη της Αμερικής και Καναδά.

Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου