Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Πύργος: Συγκλόνισε όλη την Ελλάδα η επιστολή γονέων της λιπόθυμης μαθήτριας


 Αίσθηση στο πανελλήνιο και όχι μόνο, προκάλεσε το θέμα της εφ.«Πατρίς» για την κατάσταση που βιώνει η οικογένεια από τον Πύργο και το γεγονός της λιποθυμίας της  μαθήτριας, η οποία λόγω έλλειψης χρημάτων υποσιτιζόταν για μέρες.

Δεκάδες απλοί  άνθρωποι, επιχειρηματίες ακόμα και από το εξωτερικό επικοινώνησαν με τα γραφεία της εφημερίδας ζητώντας λεπτομέρειες για το πώς μπορούν να συνδράμουν και να ανακουφίσουν το δράμα που βιώνει η οικογένεια.
Άλλοι ρωτούσαν για το πώς μπορούν  να προσφέρουν φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης, άλλοι ζήτησαν να συνδράμουν  οικονομικά την οικογένεια .
Το κυρίαρχο όμως είναι ότι  όλοι  θέλουν να σταθούν δίπλα στους δύο γονείς και στα παιδιά, κατανοώντας τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν όλο αυτό το διάστημα, αποδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι αυτός ο λαός, ο Ελληνικός Λαός διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό…το αίσθημα της αλληλεγγύης.
Συνάμα υπήρξε και άμεση αντίδραση από τον Δήμο Πύργου προκειμένου να εξεταστεί ο τρόπος στήριξης της οικογένειας.
Σημείωση:  Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι χείρα βοήθειας και από τον Πρόεδρο του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου