Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Πύργος: Συγκλόνισε όλη την Ελλάδα η επιστολή γονέων της λιπόθυμης μαθήτριας


 Αίσθηση στο πανελλήνιο και όχι μόνο, προκάλεσε το θέμα της εφ.«Πατρίς» για την κατάσταση που βιώνει η οικογένεια από τον Πύργο και το γεγονός της λιποθυμίας της  μαθήτριας, η οποία λόγω έλλειψης χρημάτων υποσιτιζόταν για μέρες.

Δεκάδες απλοί  άνθρωποι, επιχειρηματίες ακόμα και από το εξωτερικό επικοινώνησαν με τα γραφεία της εφημερίδας ζητώντας λεπτομέρειες για το πώς μπορούν να συνδράμουν και να ανακουφίσουν το δράμα που βιώνει η οικογένεια.
Άλλοι ρωτούσαν για το πώς μπορούν  να προσφέρουν φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης, άλλοι ζήτησαν να συνδράμουν  οικονομικά την οικογένεια .
Το κυρίαρχο όμως είναι ότι  όλοι  θέλουν να σταθούν δίπλα στους δύο γονείς και στα παιδιά, κατανοώντας τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν όλο αυτό το διάστημα, αποδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι αυτός ο λαός, ο Ελληνικός Λαός διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό…το αίσθημα της αλληλεγγύης.
Συνάμα υπήρξε και άμεση αντίδραση από τον Δήμο Πύργου προκειμένου να εξεταστεί ο τρόπος στήριξης της οικογένειας.
Σημείωση:  Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι χείρα βοήθειας και από τον Πρόεδρο του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου