Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

«Πόλεμος» για τη διαχείριση της έπαυλης Ντούλου




Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2020

Εξω από το σπίτι του Φώτη Ντούλου. Φωτογραφία: AP
ΦΑΡΜΙΝΓΚΤΟΝ. Οι δικηγόροι του Φώτη Ντούλου ζητούν την απομάκρυνση του Ρομπ Τζιούφρια από διαχειριστή της περιουσίας της έπαυλης όπου ζούσε ο 52χρονος πριν χωρίσει με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Ντούλου.
Ο Τζιούφρια, που ορίστηκε από το δικαστήριο διαχειριστής την περασμένη Παρασκευή, πήγε στο σπίτι του Ντούλου δύο ημέρες μετά τον θάνατό του μαζί με αστυνομικούς και φωτογράφησε το σημείο όπου έγινε η απόπειρα αυτοκτονίας του 52χρονου. Τις φωτογραφίες έβγαλε στη δημοσιότητα το δίκτυο FOX61.
Οπως αναφέρει το κανάλι, ο Τζιούφρια χτύπησε το κουδούνι και του άνοιξε η στενή φίλη του Ντούλου, Αννα Κάρι που μένει εκεί μαζί με την αδελφή του Ρένα.
Την ρώτησε πότε νομίζει ότι θα βγει από το σπίτι και εκείνη απάντησε έως το τέλος της εβδομάδας, ενώ και από την πλευρά της οικογένειας της Τζένιφερ Ντούλου ειπώθηκε πως δεν έχει αντίρρηση η Αννα Κάρι, στενή φίλη του Φώτη Ντούλου και άλλα μέλη της οικογένειάς του να μείνουν στο σπίτι αρκεί να φύγουν μέχρι την Παρασκευή.
Τώρα, ο δικηγόρος του Ντούλου, Ρίτσαρντ Χαμπίμπ, ζητάει την απομάκρυνση του Τζιούφρια από την διαχείριση του σπιτιού μετά και την διαρροή φωτογραφιών από το γκαράζ όπου ο Ντούλος αποπειράθηκε ν’ αυτοκτονήσει. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια του σπιτιού», είπε.
Ο Τζιούφρια τράβηξε φωτογραφίες με τις κλειδαριές του σπιτιού και είπε πως αυτές θα πρέπει να αλλαχτούν σύντομα. Τράβηξε ακόμη φωτογραφία το αυτοκίνητο του Ντούλου και τις πόρτες που άνοιξαν οι αστυνομικοί όταν τον βρήκαν λιπόθυμο.
Ο δικηγόρος της Γκλόρια Φάρμπερ, Ρίτσαρντ Ουάινσταϊν ισχυρίστηκε με έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο την Τρίτη πως ο Τζιούφρια προσπάθησε να υπερασπιστεί την φήμη του μετά τους ισχυρισμούς των δικηγόρων του Ντούλου πως του χρωστούσε χρήματα.
Ο Ουάισταϊν με δηλώσεις του είπε πως «πιστεύω στη νομική διαδικασία και σίγουρα καταλαβαίνω ότι η υπόθεση Φάρμπερ-Ντούλος έχει γίνει εθνικό θέμα αλλά υπάρχει και μια αξιοπρέπεια και ευπρέπεια. Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Τζιούφρια να δίνει συνεντεύξεις ή φωτογραφίες».
Ο Ρίτσαρντ Χαμπίμπ δήλωσε ακόμη πως είναι προφανές ότι ο Τζιούφρια χρησιμοποιεί την θέση του ως διαχειριστή για την προσωπική του προβολή και την προβολή της μεσιτικής του εταιρείας. Ο Τζιούφρια ρωτήθηκε γι’ αυτό από το δίκτυο FOX61. «Επιδιώκετε να κερδίσετε κάτι ως διαχειριστής;» – «Απολύτως τίποτα» απάντησε.
Εν τω μεταξύ, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου έκλεισε οριστικά ο φάκελος «διαζύγιο» του Φώτη και της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Ντούλου. Η απόφαση αυτή ήρθε μια εβδομάδα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του 52χρονου και τον θάνατό του δύο ημέρες μετά στο νοσοκομείο.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου