Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Ο Δήμαρχος Αθηνών είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τους Αντιπρόεδρους της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων ΒοστώνηςΣτη Βοστώνη βρέθηκε ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης όπου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Καυκά, και τους Αντιπροέδρους κ.κ. Κώστα Τραβαγιάκη και Γεώργιο Παναγιωτόπουλο.
Το θέμα της συζήτησης ήταν η αδελφοποίηση Βοστώνης Αθήνας που έχει αναλάβει η Ομοσπονδία.  Αργότερα ο κ. Μπακογιάννης συνάντησε το Δήμαρχο Βοστώνης και στις 4:30μμ έδωσε διάλεξη για την Αθήνα στο πανεπιστήμιο Harvard.
Το βράδυ παρακάθησε σε βραδινό φαγητό όπου συμμετείχε και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.
Περισσότερα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου