Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Εμπλοκή της Κύπρου στο σκάνδαλο με το γιο του Μπάιντεν


Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2020O Hunter Biden (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais, File)
ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιανι (Rudy Giuliani), εμπλέκει την Κύπρο στο σκάνδαλο που είναι αναμεμειγμένος ο γιος του τέως Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Η εμπλοκή της Κύπρου αφορά ξέπλυμα ποσού 14.6 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μιλώντας στο Foxnews, ο κ. Τζουλιάνι σκιαγράφησε τη διαδρομή των χρημάτων που φέρεται να ξέπλυνε ο γιος του Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Τζο Μπάιντεν, μέσω της ουκρανικής εταιρείας στην οποία δούλευε.
Αρχικά, ο δικηγόρος του Τραμπ ανέφερε ότι υπάρχουν τρεις μάρτυρες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν ονόματα για τη διερεύνηση της υπόθεσης διαφθοράς στην Ουκρανία, όπου ο γιος του τέως Αντιπροέδρου των ΗΠΑ κατείχε σημαντική θέση στην εταιρεία ενέργειας, Burisma.
Εξήγησε ότι ο σκοπός του είναι να αποδείξει τι πραγματικά έγινε επειδή πιστεύει ότι με αυτή την απόδειξη, ο Τραμπ θα αθωωθεί εντελώς.
Μάλιστα έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Γερουσίας, Λίντσεϊ Γκράχαμ (Lindsey Graham), άρχισε τη διερεύνηση για την υπόθεση.
Στη συνέχεια τόνισε ότι κατέχει έγγραφα, στα οποία φαίνονται οι συναλλαγές του ξεπλύματος χρημάτων, ενώ πρόσθεσε ότι πρόκειται για το ποσό των 14.6 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για αναφορά από τη Λετονία προς στην Ουκρανία ότι ο Χάντερ Μπάιντεν είναι υπό διερεύνηση για διαφθορά.
Σε αυτό το σημείο τοποθετεί και την Κύπρο στο κάδρο του σκανδάλου. Εξηγώντας με απλό τρόπο τη διαδρομή των χρημάτων, ανέφερε ότι τα εκατομμύρια μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία σε μια εταιρεία στη Λετονία, «μεταμφιεσμένα» ως δάνειο. Στη συνέχεια από τη Λετονία μεταφέρθηκαν σε άλλη εταιρεία στην Κύπρο ως «δάνειο». Τότε μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ, όπου χάθηκαν τα ίχνη τους.
Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο ο Τζουλιάνι εκτόξευσε μέσω twitter δριμεία κριτική στον γιο του τέως Αντιπροέδρου των ΗΠΑ για τις σχέσεις του με Ουκρανία και ξέπλυμα χρήματος εμπλέκοντας μάλιστα και την Κύπρο.
Να σημειωθεί ότι ο Χάντερ Μπάιντεν λάμβανε το ποσό των 80.000 δολαρίων τον μήνα για τη θέση του βοηθητικού μη εκτελεστικού διευθυντή.
Η Burisma Holdings είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φυσικού αερίου της Ουκρανίας. Μέχρι το τέλος της θητείας του Μπάιντεν, η εταιρεία είχε καταβάλει 3,4 εκατομμύρια δολάρια στην Rosemont Seneca Bohai LLC, μια εταιρεία με επικεφαλής τον συνέταιρο του Χάντερ Μπάιντεν, Ντεβόν Αρτσερ (Devon Archer), σύμφωνα με το Reuters.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου