Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Διώρυγα Κωνσταντινούπολης: Σάλος με την κομπίνα του γαμπρού του Ερντογάν


Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2020Σκάνδαλο στην Τουρκία με πρωταγωνιστή τον Τούρκο υπουργό Οικονομικών και γαμπρό του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ. Απαγορεύτηκε η πρόσβαση στα δημοσιεύματα που τον “καίνε” για τη Διώρυγα της Κωνσταντινούπολης.
Μέχρι και τουρκικό δικαστήριο παρενέβη για να… μαζέψει το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας και γαμπρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.
Ο Αλμπαϊράκ κατηγορείται ότι με την οικογένειά του αγόρασαν γη εκεί, από όπου σχεδιάζεται να περάσει η Διώρυγα της Κωντανστινούπολης, για να ενώσει τη Μαύρη Θάλασσα με τη Θάλασσα του Μαρμαρά, παρακάμπτοντας τα Στενά του Βοσπόρου και καταλύοντας την ελεύθερη ναυσιπλοΐα.

Το σκάνδαλο φαίνεται να είναι μεγάλο αλλά η τουρκική Δικαιοσύνη απαγόρευσε την πρόσβαση στα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου που “καίνε” τον γαμπρό του Ερντογάν. Τα άρθρα, δηλαδή, που είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο έχουν μπλοκαριστεί και πλέον δεν είναι προσβάσιμα στους χρήστες.

Η αποκάλυψη της “Cumhuriyet”

Την κομπίνα του Μπεράτ Αλμπαϊράκ αποκάλυψε πρώτη η “Cumhuriyet” στις 20 Ιανουαρίου, όταν έγραψε ότι ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας αγόρασε τη γη το 2012, ένα χρόνο μετά την πρώτη ανακοίνωση του έργου από τον πεθερό του και τότε πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Αλμπαϊράκ απέκτησε 13 στρέμματα γης κατά μήκος της σχεδιαζόμενης Διώρυγας της Κωνσταντινούπολης.
Ο Ερντογάν είχε ανακοινώσει το σχεδιαζόμενο έργο το 2011, πριν την εκλογή του ως πρωθυπουργός για τρίτη φορά και ο Αλμπαϊράκ αγόρασε οικόπεδα καταχωρημένα ως γεωργική γη στην περιοχή Αρναβούτκοϊ της Κωνσταντινούπολης, ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Το δημοσίευμα ανέφερε ότι το κόστος της γης στην περιοχή αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ, με πληροφορίες από Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου