Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Πανηλειακή Γενική Απεργία την Τετάρτη 26 Φλεβάρη – «Όχι στον δρόμο του θανάτου»


Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2020

Με βασική απόφαση τη διοργάνωση Πανηλειακής γενικής απεργίας, στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020, για τη συνέχιση των εργασιών του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα, συνεδρίασε χθες το μεσημέρι στο Λάτσειο δημοτικό μέγαρο Πύργου το Πανηλειακό Συμβούλιο Αιρετών. Η απεργιακή κινητοποίηση θα έχει ως «επίκεντρο» την περιοχή της Βουπρασίας, στα όρια Ηλείας – Αχαΐας, όπου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία θα κληθούν όλοι (σ.σ. πολίτες, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.) να δώσουν το παρών λέγοντας όχι στον δρόμο του θανάτου…

Τη διοργάνωση της Πανηλειακής απεργίας θα έχει το Πανηλειακό Συμβούλιο Αιρετών με κεντρικά συνθήματα «Όλη η Ηλεία μια φωνή»«Όχι στο δρόμο του θανάτου» και βασικό αίτημα διεκδίκησης -για την Ηλεία του μέλλοντος- τη συνέχιση των εργασιών στον δρόμο Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα που –άμα την κατασκευή του- δεν θα πρέπει να έχει διόδια…
Συμμετέχουν οι δήμοι Πύργου, Πηνειού και Ανδραβίδας -Κυλλήνης, το Εργατικό Κέντρο Πύργου, η ΕΛΜΕ Ηλείας, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου και μαζικοί φορείς του νομού καθώς και φορείς από τους νομούς Αχαΐας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.
Οι παραπάνω θα αναλάβουν να «τρέξουν» το διαδικαστικό και να κινητοποιήσουν τους πολίτες καθώς και να επικοινωνήσουν το γεγονός με διάφορους τρόπους, όπως ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου