Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Ο επιφανής ομογενής Τζορτζ Μάρκους έκανε δωρεά $2 εκατομμυρίων για τον Αγιο Νικόλαο

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2020

 

Ο ομογενής επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Τζορτζ Μάρκους. Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ»/ Αναστάσης Κουτσογιάννης
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο επιφανής επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Τζορτζ Μάρκους από την Καλιφόρνια έκανε δωρεά ύψους $2 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού και Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για δεύτερη δωρεά καθότι ήδη έχει προβεί στο παρελθόν σε δωρεά $1 ενός εκατομμυρίου δολαρίων, γεγονός το οποίο ανεβάζει το συνολικό ποσό των δωρεών στα $3 εκατομμύρια.
Σε επιστολή του με ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2020 προς τον πρόεδρο του Οργανισμού «Οι Φίλοι του Αγίου Νικολάου» Ντένης Μέχιελ, ο κ. Μάρκους έγραψε ανάμεσα στα άλλα: «Αγαπητέ Ντένη, κάνατε θαυμάσια εργασία που προήδρευσες στη συνεδρίαση ‘Των Φίλων του Αγίου Νικολάου’… Με χαρά εσωκλείω επιταγή εκ $2 εκατομμυρίων δολαρίων για την υπόσχεση που έδωσα στη διάρκεια της συνεδρίασής μας.
Η Ελληνική Κοινότητα θα ευγνωμονεί αιωνίως εσένα, τον π. Αλέξανδρο (Καρλούτσο) και τον Μιχάλη ψαρό που αναλάβατε τον ηγετικό ρόλο για την ανοικοδόμηση της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.
Με τους πλέον θερμούς χαιρετισμούς μου
Τζορτζ Μάρκους».
Ο Τζορτζ Μάρκους, γεννήθηκε στην Εύβοια το 1941 και το πλήρες ελληνικό επώνυμό του είναι Γεώργιος Μουτσάνας. Η οικογένειά του μετανάστευσε στις ΗΠΑ και την Καλιφόρνια από το 1945, όταν ήταν μόλις 4 ετών. Έχει κάνει σπουδές στα Πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Τζορτζτάουν και είναι νυμφευμένος με την Τζούντυ Μάρκους (Judy Marcus).
Όντας ένας από τους πιο ισχυρούς οικονομικά ομογενείς, ο Τζορτζ Μάρκους διαθέτει περιουσία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ είναι ιδρυτής των εταιρειών Marcus & Millichap και Essex Property Trust. Είναι πρόεδρος της National Hellenic Society και στηρίζει τους οργανισμούς της ελληνικής ομογένειας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου