Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε για Καναδά εν μέσω του σάλου που προκάλεσε το «Megxit»


 Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, 2020

Άραγε... φοβήθηκε μήπως είχε την τύχη της Diana;


(AP Photo/Matt Dunham, File)
ΛΟΝΔΙΝΟ. Υπό το σοκ του «Megxit» βρίσκεται ακόμα το Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την ανακοίνωση-«βόμβα» του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ ότι σκοπεύουν να αποσυρθούν από τα υψηλά κλιμάκια της βασιλικής οικογένειας, αναζητώντας ένα μεγαλύτερο βαθμό ανεξαρτησίας.
Η νέα κρίση στη βασιλική οικογένεια έχει προκαλέσει παροξυσμό στα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, με τα μεγαλύτερα site να καλύπτουν τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό και να προσπαθούν να προβλέψουν το επόμενο βήμα των «ταραχοποιών» Μέγκαν και Χάρι, αλλά και της «δυσαρεστημένης» Βασίλισσας Ελισάβετ.
Οπως μετέδωσαν χθες το πρωί βρετανικά ΜΜΕ, η Δούκισσα του Σάσεξ αναχώρησε προχθές για τον Καναδά, εν μέσω του σάλου που έχει προκαλέσει η ανακοίνωση-«βόμβα» του ζευγαριού. Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Μέγκαν επέστρεψε στη Βόρεια Αμερική, όπου είχε αφήσει το οκτώ μηνών μωράκι της, τον Αρτσι, μαζί με την νταντά του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα ξαναγυρίσει στην πατρίδα του συζύγου της.
Αν και αρχικά δεν γινόταν καμία αναφορά στο δημοσίευμα για τον πρίγκιπα Χάρι, νεότερες πληροφορίες του site αναφέρουν ότι και ο Δούκας του Σάσεξ ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει προχθές το βράδυ για τον Καναδά, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται ότι έφυγε όντως από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ακόμα κι αν έφυγε πάντως, προσθέτει το δημοσίευμα, θα πρέπει να επιστρέψει γρήγορα αφού την ερχόμενη Πέμπτη πρέπει να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Το «BBC» από τη μεριά του κάνει λόγο μόνο για την αποχώρηση της Δούκισσας του Σάσεξ από τη Βρετανία.
Πηγές της «Daily Mail» αναφέρουν ότι η Μέγκαν «δεν σκόπευε» έτσι κι αλλιώς να παραμείνει για καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έφτασε την περασμένη Δευτέρα μετά από διακοπές επτά εβδομάδων στο Βανκούβερ. Συνολικά έμεινε στη χώρα του συζύγου της για μόλις τρεις ημέρες, διάστημα πάντως αρκετό για να προκαλέσει μαζί με τον Χάρι τον… κακό χαμό, εξαιτίας της απόφασής τους.
Η πρώτη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τη «βόμβα»
Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα απαθανάτισε χθες ο φωτογραφικός φακός την Βασίλισσα Ελισάβετ.
Η Βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε να φεύγει από το Σάντρινγχαμ στο Νόρφολκ οδηγώντας η ίδια το «Land Rover» της το μεσημέρι της Παρασκευής και κατευθύνθηκε σε μια εκδήλωση με πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων θα ήταν και ο εγγονός της Πίτερ Φίλιπς.
Η Βασίλισσα πέρασε τα Χριστούγεννα στο Σάντρινγχαμ μαζί με την οικογένειά της και συνήθως μένει εκεί έως τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα τηρήσει και φέτος την παράδοση δεδομένων των εξελίξεων στο παλάτι.
Το Μουσείο της Μαντάμ Τισό χωρίζει τον Χάρι και τη Μέγκαν από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια
Το διάσημο Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, όπου εκτίθενται 250 κέρινα ομοιώματα σπουδαίων προσωπικοτήτων της διεθνούς κοινότητας, αποφάσισε να χωρίσει χθες τον Χάρι και την Μέγκαν από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στον απόηχο της ανακοίνωσης του ζεύγους ότι αποποιείται τα βασιλικά αξιώματά του.
Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση, το Μαντάμ Τισό επέλεξε να αντιδράσει αμέσως μπροστά στις εξελίξεις.
«Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδράμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αποποιούνται τον ρόλο των ‘ανώτερων’ μελών της βασιλικής οικογένειας», εξήγησε σε ένα δελτίο Τύπου ο γενικός διευθυντής του Μουσείου Στιβ Ντέιβις.
«Αρχής γενομένης από σήμερα (Πέμπτη) τα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα εκτίθενται» στον χώρο όπου βρίσκονται η Βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ, επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου