Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Ο Αλέξης Τσίπρας στον Πύργο – Ανοιχτή συνέλευση – ομιλία στο πάρκο Ξυστρή


Στην Ηλεία τη Δευτέρα (27/1) ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Ηλεία θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και το μόνο που απομένει είναι η οριστικοποιήση του προγράμματος της επίσκεψης που θα περιλαμβάνει –σίγουρα- ανοιχτή συνέλευση – ομιλία στο χώρο εκδηλώσεων του πάρκου Ξυστρή στον Πύργο.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να πατήσει επί Ηλειακού εδάφους και πάλι ύστερα από τη τελευταία του επίσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2017 και είχε συνδυαστεί με τα εγκαίνια του Μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα.
Τότε μετά την ομιλία του στην πλατεία «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα ο κ. Τσίπρας είχε επισκεφθεί το ομώνυμο μουσείο και στη συνέχεια είχε συναντηθεί στο Λαζάρακειο Δημοτικό Μέγαρο με αυτοδιοικητικούς φορείς της Ηλείας, όπου είχε ενημερωθεί αναλυτικά για τα μείζονα προβλήματα του νομού.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου