Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Με επιτυχία η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Αθηναίων-Πειραιωτών Βοστώνης

 Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, 2020

Στις 26 Απριλίου η Παρέλαση του Ελληνισμού

Αδελφοποίηση Lowell - Καλαμάτα στις 23 Απριλίου,
φέτος και αδελφοποίηση Βοστώνης - Αθήνας το 2021

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αθηναίων - Πειραιωτών

Χθες βράδυ και κάτω από τους ήχους της μουσικής του Βασίλη Κριθαρά έγινε στο Continental Restaurant στο Saugus, MA η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου των Αθηναίων – Πειραιωτών Βοστώνης.  Ενός Συλλόγου που ήταν από τα ιδρυτικά σωματεία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας και στην πορεία αρκετά μέλη του συλλόγου έχουν μπει στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας όπως ο σημερινός Β’ Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος αλλά και οι κ.κ. Ιωάννης Νικολάου, Ελένη Βιδάλη, Κωνσταντίνος-Ιωάννης Ράμμος  και Μιλτιάδης Αθανασόπουλος που εξελέγησαν Προέδροι της Ομοσπονδίας της Βοστώνης.  Σίγουρα δεν είναι οι μόνοι που διατέλεσαν στη διοίκηση της Ομοσπονδίας αφού άλλα μέλη του Συλλόγου όπως ο κ. Θέμης Βούλγαρης και Δρ. Ελίνα Μιχαλάκη διετέλεσαν Γραμματείς ενώ πολλοί άλλοι εξελέγησαν σε άλλες θέσεις στη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Από αριστερά ο Πρόεδρος του Ευβοϊκού Συλλόγου κ. Δημήτριος Ματθαίος, ο Πρρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίων Πειραιωτών κ. Γεώργιος Μοραγιέμος, ο Πρόεδρος του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου κ. Μενέλαος Σωτήρη και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος

Την χθεσινοβραδινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Β. Καυκάς, ο Πρόεδρος του Βορειο-Ηπειρωτικού Συλλόγου κ. Μενέλαος Σωτήρη, ο Πρόεδρος του Ευβοϊκού Συλλόγου κ. Δημήτριος Ματθαίος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Μοραγιέμος ευχαρίστησε όλους και όλες και κάλεσε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας να κάνει χαιρετισμό.
Ο κ. Καυκάς ευχήθηκε με τη σειρά του Καλή Χρονιά σε όλους κι όλες και τους κάλεσε στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Δείπνο μετά χορού με ζωντανή μουσική, που θα γίνει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Κοινοτικό Κέντρο των Ταξιαρχών, Watertown, 25 Bigelow Avenue. 
Ο κ. Καυκάς αναφέρθηκε στην αδελφοποίηση των πόλεων Lowell, Massachusetts και της Καλαμάτας που θα γίνει την Πέμπτη, 23 Απριλίου στο Lowell αλλά και στις εκδηλώσεις για την παρέλαση της Βοστώνης, η οποία παρέλαση θα γίνει την Κυριακή, 26 Απριλίου.  Σημείωσε ότι την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 10:30πμ θα υψωθεί η Ελληνική Σημαία στο Δημαρχείο της Βοστώνης και αμέσως μετά θα γίνει η εκδήλωση του Ελληνισμού στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης.
Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι του χρόνου με τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης θα γίνει και η αδελφοποίηση της Βοστώνης με την Αθήνα και κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στην ιστορικές εκδηλώσεις.
Η οργανωτική επιτροπή της κοπής της βασιλόπιτας των Αθηναίων Πειραιωτών έκανε ωραία δουλειά και το φαγητό ήταν πολύ καλό με βασιλόπιτα σε κάθε τραπέζι και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.
Να σημειώσουμε ότι το ημερολόγιο του 2020 του Συλλόγου που ήταν υπό την επιμέλεια του κ. Μιλτιάδη Αθανασόπουλου έγινε ανάρπαστο από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου