Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

ΗΠΑ: «Συνεχίζουμε να ανησυχούμε για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Την ανησυχία των ΗΠΑ για τις ενέργειες της Τουρκίας στα χωρικά ύδατα της Κύπρου αλλά και την πρόσφατη συμφωνία με την Λιβύη, εξέφρασε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ απαντώντας σε ερώτηση Έλληνα ανταποκριτή στην Ουάσιγκτον.
«Ευελπιστούμε να υπάρξει εκμετάλλευση των υπεράκτιων (φυσικών) πόρων της Κύπρου προς όφελος των Κυπρίων. Υποστηρίζουμε διαφοροποιημένους, εμπορικά βιώσιμους τρόπους, προκειμένου να μεταφερθούν οι υπεράκτιοι πόροι της Κύπρου στις αγορές» απάντησε ο εκπρόσωπος του Στειτ Ντιπάρντμεντ σε ερώτηση σχετικά με τη διακίνηση του φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπληρώνοντας για τις κινήσεις της Τουρκίας: «Συνεχίζουμε να ανησυχούμε για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων, συγκεκριμένα, των παράνομων γεωτρήσεων εντός των χωρικών υδάτων της Κύπρου και της πρόσφατης συμφωνίας θαλάσσιας οριοθέτησης μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου