Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Στο πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας και η Αρχ. Ήλιδα


Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, 2020
Η «άμοιρη» Αρχαία Ήλιδα όπου από εκεί άρχιζαν οι ιεροτελεστίες και μετά ξεκινούσε η πορεία για την Αρχαία Ολυμπία.  Έ λοιπόν, αυτές οι δύο πόλεις (μάλιστα η Αρχαία Ήλιδα είχε εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους την εποχή που μεσουράνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.  Σήμερα όμως, η Αρχαία Ήλιδα είναι ένα ρημαγμένο αρχαίο μέρος χωρίς ένα ουσιώδες μουσείο.  Όμως οι μεγάλες εταιρείες πάνω στον Ολυμπισμό βγάζουν δις και η Αρχαία Ήλιδα και η Αρχαία Ολυμπία δυστυχώς δεν έχουν τίποτα από την παλιά τους αίγλη.  Και οι τοπικοί παράγοντες…  Άστα να πάνε.  paneliakos.com

Στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» μίλησε ο πρόεδρος επιτροπής λαμπαδηδρομίας Θ. Βασιλειάδης 

Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε σχετικά με το εάν τελικά συμπεριληφθεί η Αρχαία Ήλιδα στο πρόγραμμα διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας, μετά την Αφή  στην Αρχαία Ολυμπία και την δίκαιη ανησυχία του κόσμου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο για την γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, η εφ. «Πατρίς» έκρινε σκόπιμο να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της  Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας   κ. Θανάση  Βασιλειάδη.
Ο κ. Βασιλειάδης, χαρακτήρισε ανυπόστατες τις φήμες που ακούγονταν  τις τελευταίες ημέρες και ότι η Αρχαία Ήλιδα εντάσσεται κανονικά στο πρόγραμμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και μέσω της εγκρίτου εφημερίδας ζήτησε να ενημερωθεί το αναγνωστικό κοινό και γενικότερα ο κόσμος της Ηλείας, αλλά και ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης ότι μετά τις 22 του μήνα θα έχει διαμορφωθεί και το τελικό πρόγραμμα το οποίο θα δοθεί στη δημοσιότητα και θα περιλαμβάνει και την Αρχαία Ήλιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου