Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Στο πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας και η Αρχ. Ήλιδα


Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, 2020
Η «άμοιρη» Αρχαία Ήλιδα όπου από εκεί άρχιζαν οι ιεροτελεστίες και μετά ξεκινούσε η πορεία για την Αρχαία Ολυμπία.  Έ λοιπόν, αυτές οι δύο πόλεις (μάλιστα η Αρχαία Ήλιδα είχε εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους την εποχή που μεσουράνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.  Σήμερα όμως, η Αρχαία Ήλιδα είναι ένα ρημαγμένο αρχαίο μέρος χωρίς ένα ουσιώδες μουσείο.  Όμως οι μεγάλες εταιρείες πάνω στον Ολυμπισμό βγάζουν δις και η Αρχαία Ήλιδα και η Αρχαία Ολυμπία δυστυχώς δεν έχουν τίποτα από την παλιά τους αίγλη.  Και οι τοπικοί παράγοντες…  Άστα να πάνε.  paneliakos.com

Στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» μίλησε ο πρόεδρος επιτροπής λαμπαδηδρομίας Θ. Βασιλειάδης 

Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε σχετικά με το εάν τελικά συμπεριληφθεί η Αρχαία Ήλιδα στο πρόγραμμα διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας, μετά την Αφή  στην Αρχαία Ολυμπία και την δίκαιη ανησυχία του κόσμου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο για την γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, η εφ. «Πατρίς» έκρινε σκόπιμο να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της  Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας   κ. Θανάση  Βασιλειάδη.
Ο κ. Βασιλειάδης, χαρακτήρισε ανυπόστατες τις φήμες που ακούγονταν  τις τελευταίες ημέρες και ότι η Αρχαία Ήλιδα εντάσσεται κανονικά στο πρόγραμμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και μέσω της εγκρίτου εφημερίδας ζήτησε να ενημερωθεί το αναγνωστικό κοινό και γενικότερα ο κόσμος της Ηλείας, αλλά και ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης ότι μετά τις 22 του μήνα θα έχει διαμορφωθεί και το τελικό πρόγραμμα το οποίο θα δοθεί στη δημοσιότητα και θα περιλαμβάνει και την Αρχαία Ήλιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου