Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Για την ενίσχυση της παρέλασης Βοστώνης η βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας


 Φωτογραφία αρχείου: "Εθνικός Κήρυκας"/Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Για την οικονομική ενίσχυση της παρέλασης της Βοστώνης θα διατεθούν τα έσοδα από την ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, η οποία έχει ορισθεί να γίνει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο κοινοτικό κέντρο της κοινότητας των Ταξιαρχών του Watertown Μασαχουσέτης το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 25 Bigelow Avenue, Watertown, MA.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6:30 το εσπέρας με δεξίωση και ορεκτικά και το δείπνο στις 7:30. Η τιμή του εισιτηρίου έχει ορισθεί στα 60 δολάρια κατ’ άτομο. Σε κάθε τραπέζι θα υπάρχει και από μία βασιλόπιτα, ενώ θα υπάρχει και ορχήστρα η οποία θα ψυχαγωγήσει τους συνδαιτυμόνες με όμορφα ελληνικά παλιά και καινούργια τραγούδια.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου