Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Υποτροφία από Αυγερινοπούλου σε Ηλείο πολύτεκνο πρωτοετή φοιτητή


Μπράβο στη Διονυσία, ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι πολιτικοί

paneliakos.com


Μια συμβολική υποτροφία, όπως προεκλογικά είχε δεσμευτεί, προσέφερε η Βουλευτής Ηλείας της Νέας  Δημοκρατίας, Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, σε νέο φοιτητή που προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια της Ηλείας, με σκοπό να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα της φοίτησης του.Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας, στο πλαίσιο μιας συγκινητικής εκδήλωσης όπου τιμήθηκαν τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, απέστειλε η Ηλεία Βουλευτής την υποτροφία στο φοιτητή Χρήστο Γαλανόπουλο που έχει εισαχθεί στην σχολή Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αθήνας.
Η Δρ. Αυγερινοπούλου δήλωσε:
«Πρέπει να βοηθήσουμε τους νέους μας να εκπληρώσουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Οι επιπτώσεις από την οικονομική κρίση την οποία διήλθε η χώρα μας άφησαν τις αρνητικές τους επιπτώσεις σε όλες τις οικογένειες – πολύ περισσότερο στις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες με αυτοθυσία μεγαλώνουν σήμερα τα παιδιά τους. Για αυτό το λόγο και θέλησα σε μια συμβολική κίνηση να συγχαρώ τον νέο φοιτητή και την οικογένειά του και στο πρόσωπό του όλες τις οικογένειες του νομού μας. Βρίσκομαι κοντά σε κάθε οικογένεια και σε κάθε μαθητή και φοιτητή του νομού μας για όποια αρωγή χρειαστούν. θα βοηθήσουμε τους νέους μας να κατακτήσουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους – όμορφα όνειρα μια νεότερης γενιάς! Συγχαρητήρια σε όλους!»
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου