Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

«Άγρια κόντρα» Λυμπέρη στην ΚΕΔΕ για Αφή Φλόγας

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου, 2020


ΖΗΤΗΣΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – 5.000 ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η ΚΕΔΕ


Θα επιμείνει στην επόμενη συνεδρίαση σε 15 μέρες

Υψηλούς τόνους χρησιμοποίησε κατά την συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Λυμπέρης για την μη αποδοχή του αιτήματός του, για «γενναία» χρηματοδότηση της οργάνωσης Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.
Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε συμμετοχή της ΚΕΔΕ χρηματοδότησης του σημαντικού αυτού γεγονότος όχι μόνο για την Ηλεία και την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως, με τον κ. Λυμπέρη να επιμένει ότι η ΚΕΔΕ δεν μπορεί να είναι αμέτοχη και να μην συνεισφέρει προς τον δήμο Αρχ. Ολυμπίας, επιτελώντας ουσιαστικά το ρόλο της, την στήριξη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία.
Ο δήμαρχος Ήλιδας ζήτησε να υπάρξει ουσιαστική χρηματοδότηση, η οποία να φτάνει τις 50.000 ευρώ, με την πλειοψηφία να εκφράζει αρνητική στάση. Τελικά, κατά πλειοψηφία, εγκρίθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ. Παράλληλα, πρότεινε όλοι οι επικεφαλής των ΠΕΔ της χώρας  τις μέρες της Αφής να βρεθούν στην Αρχ. Ολυμπία, όπου εκεί η ΚΕΔΕ θα πρέπει να έχει προγραμματίσει συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου