Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

Με επιτυχία η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Βοστώνης "Lykeion Ellinidon, Boston"Μία υπέροχη βραδιά με Ελληνική μουσική και χορό έγινε το περασμένο Σαββατόβραδο στην κάτω αίθουσα στο ιδιόκτητο κτήριο του Greek American Political Club στην πόλη CambridgeMassachusetts.  Είναι το κέντρο του Ελληνισμού για κοντά 70 χρόνια και βρίσκεται απέναντι από τον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και ανάμεσα στα ξακουστά Πανεπιστήμια Harvard και MIT, μόλις ένα μίλι από τον ποταμό Charles που χωρίζει τη Βοστώνη από το Cambridge.
Τι κι εάν έξω οι δρόμοι ήταν «γυαλί» από τον πάγο και το χιόνι που είχε αρχίσει από τις 4:00μμ του Σαββάτου μέσα υπήρχε ζεστασιά και εορταστικό πνεύμα. 
Η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, γραφείο Βοστώνης, κ. Ειρήνη Σάββας (καταγωγή από την Ήπειρο) έκοψε την βασιλόπιτα ενώ όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά».
Ακολούθησε χορός από νέους και νέες του Λυκείου Ελληνίδων αλλά και άλλων χορευτικών συγκροτημάτων.  Σε κάποιο σημείο οι περισσότεροι των παρευρισκόμενών ήταν στο χορό με μουσική από όλα τα μέρη της Ελλάδος.
Παρευρέθηκαν ομογενείς από διάφορα μέρη της περιοχής Βοστώνης αλλά και από το WorcesterManchester NHAndoverLowell και αλλού.
Προσκεκλημένοι που τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο αρχιερατικός προϊστάμενος του ιερού ναού Των Ταξιαρχών, Watertown π. Αθανάσιος Νενές, ο Πρόεδρος του Greek American Political Club κ. Αθανάσιος Παϊκόπουλος (οι δύο τελευταίοι εόρταζαν).
Πλούσια ήταν και η λαχειοφόρος.  Συγχαρητήρια στους οργανωτές και σε όσους και όσες συμμετείχαν.
Η κυρία, στη φωτογραφία, μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Βοστώνης πωλούσε τα λαχεία με τον "πήχυ" ή το "μπόϊ".  Κάτι που είδαμε για πρώτη φορά.  Αντί να μετράει τα εισιτήρια, ως συνήθως, για να γλυτώνει χρόνο, $10 με τον πήχυ και $20 με το μπόϊ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου