Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Με επιτυχία η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Βοστώνης "Lykeion Ellinidon, Boston"



Μία υπέροχη βραδιά με Ελληνική μουσική και χορό έγινε το περασμένο Σαββατόβραδο στην κάτω αίθουσα στο ιδιόκτητο κτήριο του Greek American Political Club στην πόλη CambridgeMassachusetts.  Είναι το κέντρο του Ελληνισμού για κοντά 70 χρόνια και βρίσκεται απέναντι από τον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και ανάμεσα στα ξακουστά Πανεπιστήμια Harvard και MIT, μόλις ένα μίλι από τον ποταμό Charles που χωρίζει τη Βοστώνη από το Cambridge.
Τι κι εάν έξω οι δρόμοι ήταν «γυαλί» από τον πάγο και το χιόνι που είχε αρχίσει από τις 4:00μμ του Σαββάτου μέσα υπήρχε ζεστασιά και εορταστικό πνεύμα. 
Η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, γραφείο Βοστώνης, κ. Ειρήνη Σάββας (καταγωγή από την Ήπειρο) έκοψε την βασιλόπιτα ενώ όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά».
Ακολούθησε χορός από νέους και νέες του Λυκείου Ελληνίδων αλλά και άλλων χορευτικών συγκροτημάτων.  Σε κάποιο σημείο οι περισσότεροι των παρευρισκόμενών ήταν στο χορό με μουσική από όλα τα μέρη της Ελλάδος.
Παρευρέθηκαν ομογενείς από διάφορα μέρη της περιοχής Βοστώνης αλλά και από το WorcesterManchester NHAndoverLowell και αλλού.
Προσκεκλημένοι που τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο αρχιερατικός προϊστάμενος του ιερού ναού Των Ταξιαρχών, Watertown π. Αθανάσιος Νενές, ο Πρόεδρος του Greek American Political Club κ. Αθανάσιος Παϊκόπουλος (οι δύο τελευταίοι εόρταζαν).
Πλούσια ήταν και η λαχειοφόρος.  Συγχαρητήρια στους οργανωτές και σε όσους και όσες συμμετείχαν.
Η κυρία, στη φωτογραφία, μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Βοστώνης πωλούσε τα λαχεία με τον "πήχυ" ή το "μπόϊ".  Κάτι που είδαμε για πρώτη φορά.  Αντί να μετράει τα εισιτήρια, ως συνήθως, για να γλυτώνει χρόνο, $10 με τον πήχυ και $20 με το μπόϊ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου