Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα

darkoΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 2020

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην οδό Ελπίδος στη Γλυφάδα, όπου διαμένει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Αγνωστος δράστης πυροβόλησε μια φορά κατά του Σέρβου από αυτοκίνητο, έξω από το σπίτι του. 
Ο Κοβάσεβιτς μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας με τραύμα στο πόδι, το οποίο προήλθε από την πτώση του έδαφος, στην προσπάθειά του να προφυλαχθεί. 
Το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε καμμένο λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του γκολφ της Γλυφάδας, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε και το όπλο της επίθεσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου