Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020

Αναχωρεί εσπευσμένα από την Αθήνα ο Νετανιάχου – Ακυρώθηκε η συνάντηση με Παυλόπουλο

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου, 2020

Οπως ανακοίνωσε στην Ιερουσαλήμ αξιωματούχος από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP.

Αναχωρεί εσπευσμένα από την Αθήνα ο Νετανιάχου – Ακυρώθηκε η συνάντηση με Παυλόπουλο | tovima.grΟ Iσραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα αναχωρήσει νωρίτερα από την Αθήνα έπειτα από τον φόνο στη Βαγδάτη από τις ΗΠΑ του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, ισχυρού απεσταλμένου της Τεχεράνης για τις ιρακινές υποθέσεις, ανακοίνωσε στην Ιερουσαλήμ ένας αξιωματούχος από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, όπως μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP.
Λόγω της έκτακτης αναχώρησης του ισραηλινού Πρωθυπουργού από την Αθήνα, δεν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Ισραηλινού Στρατού μετέδωσε ότι οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένο συναγερμό φοβούμενες αντίποινα από το Ιράν ή από φιλικές προς αυτό δυνάμεις μετά τον φόνο του Σουλεϊμανί.
Ο Νετανιάχου βρίσκεται στην Αθήνα για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMEd με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου