Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020

Πίτα και πολλές ευχές για το Κ.Υ. Σιμόπουλου


Οι εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, ενώ τους ευχήθηκε και ο νέος διευθυντής του ΚΥ κ. Ευάγγελος Δημητρόπουλος.
Όλοι στάθηκαν στην ανάγκη στήριξης του Κέντρου Υγείας, που καλύπτει επάξια κάποια περιστατικά από την ευρύτερη περιοχή, με κάποια σημεία να βρίσκονται αρκετά μακριά από τα νοσοκομεία Αμαλιάδας και Πύργου.
Στην εκδήλωση παρέστη ο αντιδήμαρχος Ήλιδας με αρμοδιότητα την ΔΕ Πηνείας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στους εργαζόμενους ότι καλύτερο στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου