Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Υποψήφιος και πάλι για Δήμαρχος Νέας Υόρκης ο Κατσιματίδης;


Παρακευή, 17 Ιανουαρίου, 2020

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Τζον Κατσιματίδης (John Catsimatidis) είναι πιθανό να κατέβει και πάλι υποψήφιος για την δημαρχία της πόλης της Νέας Υόρκης.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ειδησεογραφικός οργανισμός «The Real Deal», στον οποίο μίλησε την Δευτέρα ο Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος λέγοντας πως «πολλοί άνθρωποι με προτρέπουν να το κάνω λόγω του γεγονότος πως χρειαζόμαστε την κοινή λογική στην πόλη μας».
Ο κ. Κατσιματίδης είχε συμμετάσχει το 2013 στην εκλογική κούρσα για τη δημαρχία ως υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς, χάνοντας τελικά την μάχη από τον εσωκομματικό αντίπαλό του Τζοε Λότα.
Το 2017 είχε και πάλι σκεφτεί να «κατέβει» στις δημοτικές εκλογές, αλλά τελικά δεν το έπραξε, στηρίζοντας τότε την επίσης ομογενή Ρεπουμπλικανή υποψήφια Νικόλ Μαλλιωτάκη.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, εάν ο Κατσιματίδης συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία θα το πράξει ως Δημοκρατικός, σημειώνει το «The Real Deal». Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δηλώνει πως δεν δίνει σημασία στις κομματικές ταμπέλες.
«Δεν αφορά το να είσαι Ρεπουμπλικανός. Δεν αφορά το να είσαι Δημοκρατικός. Αφορά την κοινή λογική και το να κάνεις αυτό που είναι καλό για τους πολίτες μας», είπε.
Ο Τζον Κατσιματίδης περιλαμβάνεται στον κατάλογο των Οι 50 πλουσιότερων Ελληνοαμερικανών του «Ε.Κ.».
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου