Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020

Υποψήφιος και πάλι για Δήμαρχος Νέας Υόρκης ο Κατσιματίδης;


Παρακευή, 17 Ιανουαρίου, 2020

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Τζον Κατσιματίδης (John Catsimatidis) είναι πιθανό να κατέβει και πάλι υποψήφιος για την δημαρχία της πόλης της Νέας Υόρκης.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ειδησεογραφικός οργανισμός «The Real Deal», στον οποίο μίλησε την Δευτέρα ο Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος λέγοντας πως «πολλοί άνθρωποι με προτρέπουν να το κάνω λόγω του γεγονότος πως χρειαζόμαστε την κοινή λογική στην πόλη μας».
Ο κ. Κατσιματίδης είχε συμμετάσχει το 2013 στην εκλογική κούρσα για τη δημαρχία ως υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς, χάνοντας τελικά την μάχη από τον εσωκομματικό αντίπαλό του Τζοε Λότα.
Το 2017 είχε και πάλι σκεφτεί να «κατέβει» στις δημοτικές εκλογές, αλλά τελικά δεν το έπραξε, στηρίζοντας τότε την επίσης ομογενή Ρεπουμπλικανή υποψήφια Νικόλ Μαλλιωτάκη.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, εάν ο Κατσιματίδης συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία θα το πράξει ως Δημοκρατικός, σημειώνει το «The Real Deal». Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δηλώνει πως δεν δίνει σημασία στις κομματικές ταμπέλες.
«Δεν αφορά το να είσαι Ρεπουμπλικανός. Δεν αφορά το να είσαι Δημοκρατικός. Αφορά την κοινή λογική και το να κάνεις αυτό που είναι καλό για τους πολίτες μας», είπε.
Ο Τζον Κατσιματίδης περιλαμβάνεται στον κατάλογο των Οι 50 πλουσιότερων Ελληνοαμερικανών του «Ε.Κ.».
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου