Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της θαυματουργής εικόνας του πολιούχου Πύργου Αγίου Χαραλάμπους

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020

«Πλημμύρισε» από πιστούς ο Ιερός Ναός της Αγίας Κυριακής


Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η μεταφορά της θαυματουργής εικόνας του Πολιούχου Πύργου Αγίου Χαραλάμπους, από το ιστορικό παρεκκλήσι, όπου φυλάσσεται, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, για τη γιορτή του Πολιούχου Πύργου, στις 10 Φεβρουαρίου.
Την εικόνα ακολούθησαν δεκάδες πιστοί, που ευλαβικά προσκύνησαν την θαυματουργή εικόνα.
Στην Ακολουθία που τελέστηκε στο παρεκκλήσιο πρωτοστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης, κ.κ. Αθανάσιος, και στη συνέχεια, με πομπή, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Πύργου «Απόλλων» η θαυματουργή εικόνα κατέληξε στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Πύργου, όπου την υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ Γερμανός.
Ακολούθησε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, τον οποίον παρακολούθησαν με ευλάβεια και θρησκευτική κατάνυξη οι πιστοί.
Η θαυματουργή εικόνα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Πύργου έως την ημέρα της γιορτής του Πολιούχου Πύργου και μετά, όπως γίνεται πάντα, θα επιστρέψει στο παρεκκλήσι.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου