Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε εν ενεργεία συνταξιούχο ιερέα στο δρόμο 3 στην Billerica

Σύμφωνα με πληροφορίες μας χθες το απόγευμα έγινε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην εθνική οδό Rt-3 North στο ύψος της πόλης Billerica, βόρειο προάστιο τα Βοστώνης.

Ο ιερέας ο οποίος έχει βγει στη σύνταξη αλλά ιερουργεί (part time) σε ναό στην περιοχή Lowell. Σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Lowell Sun τρεις ήταν αυτοί που κτύπησα κοντά στην έξοδο Treble Cove Rd, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Leahey Clinic Burlington και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Γνωρίζουμε τον ιερέα αλλά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ανακοινώσουμε το όνομά του.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της θαυματουργής εικόνας του πολιούχου Πύργου Αγίου Χαραλάμπους

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020

«Πλημμύρισε» από πιστούς ο Ιερός Ναός της Αγίας Κυριακής


Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η μεταφορά της θαυματουργής εικόνας του Πολιούχου Πύργου Αγίου Χαραλάμπους, από το ιστορικό παρεκκλήσι, όπου φυλάσσεται, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, για τη γιορτή του Πολιούχου Πύργου, στις 10 Φεβρουαρίου.
Την εικόνα ακολούθησαν δεκάδες πιστοί, που ευλαβικά προσκύνησαν την θαυματουργή εικόνα.
Στην Ακολουθία που τελέστηκε στο παρεκκλήσιο πρωτοστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης, κ.κ. Αθανάσιος, και στη συνέχεια, με πομπή, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Πύργου «Απόλλων» η θαυματουργή εικόνα κατέληξε στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Πύργου, όπου την υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ Γερμανός.
Ακολούθησε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, τον οποίον παρακολούθησαν με ευλάβεια και θρησκευτική κατάνυξη οι πιστοί.
Η θαυματουργή εικόνα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Πύργου έως την ημέρα της γιορτής του Πολιούχου Πύργου και μετά, όπως γίνεται πάντα, θα επιστρέψει στο παρεκκλήσι.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου