Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Με αίμα «βάφτηκε» ξανά η Πατρών – Πύργου: Δύο καθηγητές νεκροί σε τροχαίο, επέστρεφαν από το ΓΕΛ ΛεχαινώνΔύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τη 1:00 μ.μ, στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων Αχαΐας.

Ο δρόμος – καρμανιόλα, βάφεται για ακόμη μια φορά με το αίμα δύο συνανθρώπων μας, οι οποίοι κατάγονταν από την Πάτρα και δίδασκαν στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ένας ακόμη άνδρας και μια γυναίκα, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Ανδραβίδας και της Κυλλήνης αύριο Τρίτη ως ένδειξη πένθους για το θάνατο των δύο εκπαιδευτικών.
Πηγή βίντεο: thebest.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Να γιατί πρέπει να γίνει η εθνική οδός Πατρών-Πύργου-Καλαμάτας το συντομότερο δυνατόν.  Αυτός ο δρόμος «γκιλοτίνα» με φανάρια (? Ναι, εθνική οδός με φανάρια) με λίγο ή καθόλου φωτισμό που κάθε χρόνο θρηνούμε τόσα και τόσα θύματα είναι ακόμα στα χαρτιά!  Δεν είναι μόνο ο κακός δρόμος αλλά και η τροχαία πρέπει να είναι εκεί.  Βέβαια δεν μπορεί η τροχαία να δίνει κλίσεις σε όλους αλλά θα κάνει τους οδηγούς να χαμηλώνουν ταχύτητα.  Τώρα… αυτά θα λέμε.  Ναι να τα λέμε γιατί πέρα από τα ανθρώπινα θύματα είναι ο τουρισμός, ο αγρο-τουρισμός και… κάθε πρωί να δείτε τις νταλίκες που πηγαίνουν τα προϊόντα της Δυτικής Πελοποννήσου στη Πάτρα, στην Αθήνα… στην Ευρώπη.  Μιλάμε για μια περιοχή χρυσάφι που δυστυχώς είναι από τις τελευταίες σε ανάπτυξη.  Αντί οι αγρότες με τα τρακτέρ να κλείνουν τους δρόμους να τα πάρουν και να πάνε έξω από τα γραφεία και τα σπίτια των πολιτικών, τοπικών και στη βουλή. 
Έλεος, μήπως γλυτώσουμε από το θάνατο κάποιους συνανθρώπους μας και αναβαθμιστεί η περιοχή.  Σήμερα, 3 βουλευτές έχει το κυβερνών κόμμα από την Ηλεία αλλά κανέναν υπουργό!  Μιλάμε για 3 νομικούς που εξελέγησαν με καλό βιογραφικό.  Όμως, ούτε ένας υπουργός!!!  
Τώρα θα μου πεις και οι προηγούμενες κυβερνήσεις που είχαν υπουργούς από την Ηλεία, τι έκαναν.  Δυστυχώς λίγα ή τίποτα!
PANELIAKOS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου