Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020

Του «μάζεψαν» όλες τις ελιές στο Κατάκολο – Πρωτοφανές γεγονός


Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου, 2020

Ο κ. Χριστοδουλάτος καταγγέλλει ότι άγνωστοι μπήκαν στο λιοστάσι του και δεν άφησαν ούτε μια ελιά πάνω στα δέντρα

Μια δυσάρεστη έκπληξη είχε αυτές τις ημέρες ο κ. Χριστοδουλάτος, αφού άγνωστοι μπήκαν στο λιοστάσι που έχει στο βουνό του Κατακόλου και του «μάζεψαν» όλες τις ελιές!
Όπως μας τόνισε ο κ. Χριστοδουλάτος, η ζημιά που έπαθε είναι πολύ μεγάλη και προσπαθεί να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια.
Να τονισθεί ότι ο κ. Χριστοδουλάτος, που μένει μόνιμα στην Αθήνα και έρχεται στο Κατάκολο, 4-5 φορές το χρόνο, έχει πάνω από 300 ρίζες ελιές και για να τις μαζέψουν όλες θα πρέπει να χρειάστηκαν 4-5 ημέρες, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου κανείς δεν αντιλήφθηκε κάτι.
«Έχω πάθει σοκ» μας τόνισε καταρχήν ο κ. Χριστοδουλάτος, που μιλώντας για το ιστορικό τη κλοπής τόνισε χαρακτηριστικά.
«Πριν από λίγες μέρες έστειλα ανθρώπους να μαζέψουν τις ελιές μου, έχω περισσότερες από 300 ρίζες στο βουνό του Κατακόλου, και οι οποίοι με ενημέρωσαν για την κλοπή που είχε γίνει. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, αφού υπολόγιζα ότι θα μαζέψω 200-250 τσουβάλια με καρπό ελιάς και θα βγάλω πάνω από 2 τόνους λάδι. Μετά από το πρώτο σοκ, επικοινώνησα με το δασαρχείο, που με ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα, αφού η κλοπή αυτή είναι πταίσμα. Πλέον θέλω να μάθω, αν ξέρει κανείς, ποιοι έκαναν αυτή την ενέργεια, που δεν έγινε σε μια μέρα, αφού για να μαζέψουν όλες τις ελιές θα χρειάστηκαν τουλάχιστον 4-5 ημέρες. Αν είδε κανείς κάτι, ας επικοινωνήσει μαζί μου, γιατί είναι άδικο να μπαίνει ο άλλος στην περιουσία σου και να σε κλέβει».
Σίγουρα αυτή η κλοπή προβληματίζει την τοπική κοινωνία, σε μια φιλήσυχη κοινότητα όπως είναι το Κατάκολο.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου