Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Στη Νέα Υόρκη, «Οιδίπους Τύραννος» σε σκηνοθεσία Λεωνίδας Λοϊζίδης

leonidas loizides's message:

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να παρευρεθείτε φέτος το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ. στη σκηνή του «Πολιτιστικου Κέντρου Ιεράς Αρχιεπισκοπής – Νέα Υόρκη, στη διεύθυνση 27-09 Crescent St, Astoria, NY 11102, να παρακολουθήσετε μαζί με τους ομογενείς και τους φιλέλληνες φίλους σας την παράστασημε μία μεγάλη πλειάδα αμερικανών ηθοποιών χορευτών μουσικών όσο και ομογενών που συμμετέχου με στόχο να προβάλουμε τον ελληνικό πολιτισμό.
Τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την προστασία του περιβάλλοντος γιατί η Φύση πορεύεται προς την καταστροφή εξαιτίας του ανθρώπου.
Η Φύση πορεύεται προς την καταστροφή εξαιτίας του ανθρώπου,καταστροφή που υφίσταται ο πλανήτης εξαιτίας της ανθρώπινης δραστηριότητας, εξέλιξη που φαίνεται αναπόφευκτη αν δεν αναληφθεί επειγόντως δράση,το μέλλον του ανθρώπινου είδους, που εξαρτάται από την Φύση για να αναπνεύσει, να πιει, να φάει, να ζεσταθεί, να θεραπευθεί, διαγράφεται σκοτεινό.
Η Φύση είναι καταδικασμένη να συνεχίσει την ταχεία καταστροφική της πορεία, λόγω των τραγικών επιπτώσεων που έχει το πέρασμα της ανθρωπότητας από τον πλανήτη. Εκτός και αν γίνουν βαθιές αλλαγές στα μοντέλα παραγωγής και κατανάλωσης των ανθρώπων.
«Καταστρέφουμε τα ίδια τα θεμέλια των οικονομιών μας, τα μέσα επιβίωσης, τη διατροφική ασφάλεια, την υγεία και την ποιότητα της ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο»
Όλο αυτό οφείλεται στην καταστροφή των δασών, την εντατική γεωργία, την υπεραλίευση, την καλπάζουσα αστικοποίηση, τα ορυχεία: το 75% του γήινου περιβάλλοντος έχει υποστεί σοβαρές μεταλλαγές από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και το 66% του θαλάσσιου περιβάλλοντος έχει επίσης πληγεί.
Αποτέλεσμα των παραπάνω δραστηριοτήτων είναι ότι περίπου ένα εκατομμύριο είδη ζώων και φυτών από τα 8 εκατομμύρια που υπάρχουν στην Γη, απειλούνται με εξαφάνιση, ακόμη και μέσα στις επόμενες δεκαετίες.
Πρωτοβουλία μου θέτει φιλόδοξους μεν ευγενείς δε στόχους διαφύλαξης και διάδοσης του ελληνικού πολιτισμού στην Αμερική. Είμαι στη διάθεση όλων, όσους αγγίζει και ευαισθητοποιεί ο ελληνικός πολιτισμός και η ανάπτυξη του Ελληνισμού στις ΗΠΑ.
Αρχαίου Δράμματος . Στόχος μου η έρευνα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας .
Σκοπός η διαδοση του ελληνικού πολιτισμού,αλλά και η επιμόρφωση τόσο επαγγελματιών αλλά και νέων ανθρώπων.Αφιερώθηκα ολόψυχα στην παιδεία του θεάτρου με μοναδικό στόχο να βοηθήσω τα παιδιά να αναπτυχθούν.Θα στηρίξω νέες ιδέες και προγράμματα, ικανά να εμπλουτίσουν το πνευματικό και γνωστικό επίπεδο όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής που εκδηλώνουν ενδιαφέρον απέναντι στον ελληνικό πολιτισμό. Σας προσκαλώ , να συνεργαστούν μαζί μας, τους χορηγούς εκείνους που εκδηλώνουν επιθυμία και ετοιμότητα να συνδράμουν στην επίτευξη του κοινού μας στόχου και οράματος, τη μέγιστη αξιοποίηση του δυναμικού των Ελλήνων και Φιλελλήνων της Αμερικής. Προσβλέπουμε στη βοήθεια, τον ενθουσιασμό, τις ιδέες σας και ελπίζουμε ότι η παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» θα αποβεί σε εστία θέρμης και φωτός, ικανής να κεντρίσει και προσελκύσει το ενδιαφέρον αυτών που πονούν τον ελληνικό πολιτισμό.
Save up to 50% on''OEDIPUS REX'' BY SOPHOCLES! ONLY ONE PERFORMANCE Language English 70 min February 29th 2020 .Hellenic Cultural Center 27-09 Crescent St, Astoria, NY 11102
OR BY PHONE (646) 286-4750 please contact Dimitris Behrakis at: behrakismusic@yahoo.com
Phone (646)-286-4750 @ (718) 626-5111
Orchestra seats start at $35* (Reg. $100)
Λεωνίδας Λοϊζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου