Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Συρία: Τον ιστορικό ελληνορθόδοξο ναό της Παναγίας στη Δαμασκό επισκέφθηκαν Πούτιν και Ασαντ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Τον καθεδρικό ναό της Παναγίας στη Δαμασκό και έδρα του Πατριαρχείου της Αντιόχειας επισκέφθηκε την Τρίτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη συριακή πρωτεύουσα. Τον Ρώσο πρόεδρο συνόδευσε ο Σύρος ομόλογος του, Μπασάρ Αλ-Ασαντ, και ο πατριάρχης Αντιόχειας Ιωάννης, με τους δύο ηγέτες να ανάβουν ένα κερί κατά την επίσκεψη τους.
Ο ιστορικός ναός είναι ένας από τους παλαιότερους ελληνορθόδοξους χριστιανικούς ναούς της Συρίας, καθότι χρονολογείται από τα πρώτα χρόνια της εξάπλωσης του χριστιανισμού στην περιοχή.
Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου είναι η πρώτη που πραγματοποιεί στη Συρία μετά το 2017, όταν είχε επισκεφθεί τη ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ στην επαρχία της Λαττάκειας.
Κατά τη σημερινή τους συνάντησή, οι δύο πρόεδροι συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα και κυρίως ό,τι αφορά τις προσπάθειες για ανασύσταση του συριακού κράτους, το οποίο ακόμη μαστίζεται από εμφύλιες συγκρούσεις.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου