Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Τροχαίο Μπουντούρη: Διασωληνωμένος ο ολυμπιονίκης – Η συγκλονιστική περιγραφή από τον Νίκο Γέμελο

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020


Ο Μπουντούρης έπεσε με τη μηχανή συμπτωματικά πάνω στο αυτοκίνητο του προπονητή κολύμβησης – Γέμελος:  «Κατέβηκα αμέσως κάτω. Δεν ήξερα ότι ήταν ο Τάσος!»
Μάχη για τη ζωή δίνει ο ολυμπιονίκης και θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος χθες το βράδυ είχε σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο Καλαμάκι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Metropolitan και φέρει σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα. Ο Μπουντούρης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο κατά τραγική σύμπτωση οδηγούσε ο γνωστός προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος (προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη).
Το protothema.gr επικοινώνησε με τον κ. Γέμελο, ο οποίος δεν έπαθε κάτι και περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο τις συνθήκες του τροχαίου:
«Δεν κατάλαβα τι έγινε και πώς. Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και κάτι να με χτυπάει από πίσω. Στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα μου και η κόρη μου. Δεν τραυματίστηκε κανείς μας. Κατέβηκα αμέσως κάτω. Είδα τον συνεπιβάτη της μηχανής να είναι πάνω από τον Μπουντούρη χωρίς να ξέρω μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ο Τάσος. Οταν πλησίασα πιο κοντά συνειδητοποίησα ότι ήταν εκείνος. Ηταν σοκ για μένα! Μαθαίνω ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά».
Ο συνεπιβάτης του κ. Μπουντούρη στη μηχανή είναι επίσης καλά στην υγεία του.
Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Αυγούστου 1955. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες -1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004-. Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Ο Τάσος Μπουντούρης έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές κλάσεις με σκάφη «Finn», «Soling» και «Star».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου