Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων, θα πραγματοποιηθούν από τις 9 έως τις 22 Ιανουαρίου 2020, σε όλη την Ελβετία αλλά και στη γειτονική Γαλλία.


Φαρμάκης-Γεωργιόπουλος: Στη Λωζάνη για του Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

Στην έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στη Λωζάνη της Ελβετίας θα βρεθεί  ο  Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Νεκτάριος  Φαρμάκης   με αφορμή την τέλεση των 3ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, που διεξάγονται στην περιοχή.
Ο κ Γεωργιόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση του ομολόγου του Δημάρχου Λωζάνης, Γκρεγκουάρ Ζυνό και θα παραστεί σε μια σειρά από δράσεις που αφορούν το Ολυμπιακό Κίνημα και το μέλλον του, με σκοπό την περαιτέρω ισχυροποίηση του ρόλου και των θέσεων της Αρχαίας Ολυμπίας σε αυτό.
Στην αποστολή του Δήμου προσκλήθηκε να συμμετάσχει και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσκληση του Δημάρχου Λωζάνης υπήρξε αποτέλεσμα της μεσολάβησης του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Μπάχ, μετά από σχετική συζήτηση με τον κ. Γεωργιόπουλο, που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την Τελετή Παρασημοφόρησης του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Οι αγώνες έχουν και συμβολική σημασία θα αποτελέσουν την ιδανική εισαγωγή για μία Ολυμπιακή Χρονιά η οποία θα ξεκινήσει με την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας  για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του  Τόκιο, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου