Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Πάμε Πακέτο: Συγκινήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας για το τέλος της εκπομπής της (VIDEO)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Δευτέρα.
Η κουβέντα ανάμεσα στους δυο αναπόφευκτα έφτασε στο «Πάμε Πακέτο» και το «κόψιμο» της εκπομπής.
Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι αιφνιδιάστηκε από την διακοπή της εκπομπής της ενώ από τη συγκίνηση τα μάτια της κοκκίνησαν.
«Μου ήρθε ξαφνικό. Είπα ΟΚ, ήρθε κάτι ανατρεπτικό, εγώ τώρα πρέπει να το διαχειριστώ και ή θα πω τι είναι αυτό που με βρήκε ή θα περάσω από την άλλη πλευρά και θα μετουσιώσω την όλη αλλαγή σε δημιουργία και αυτό έκανα. Εγώ δεν θα το σταματούσα ποτέ το Πάμε Πακέτο μόνη μου. Άρα, λοιπόν, έρχεται το σύμπαν και με υποχρεώνει να κάνω μία μεταστροφή, μια αλλαγή, μια μετεξέλιξη.
Μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά. Η κάθε διοίκηση δικαιούται να κάνει ό,τι θέλει με το πρόγραμμά της. Απλά θέλει μια διαχείριση πιο φινετσάτη, σε ανθρώπους που 17 χρόνια σου έδωσαν πρωτιές. Μου έγινε πρόταση την ίδια στιγμή τηλεφωνικά για να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Είναι πάρα πολύ ωραία τα τηλεπαιχνίδια, όμως εγώ έχω δημιουργήσει μια άλλη τηλεοπτική ταυτότητα, που δεν μου ταιριάζει το τηλεπαιχνίδι», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου