Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Miss World: Η Μις Αυστραλία έσπρωξε και τραυμάτισε τη Σταρ Ελλάς


Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, 2019

Λίγες ημέρες πριν από τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 14 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα, που μας εκπροσωπεί στον διαγωνισμό, δέχτηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία, Sarah Marschke, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα η Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελικό, ισχυρίζεται ότι η φιναλίστ από την Αυστραλία την έσπρωξε από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα.
«Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθαν διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμα πιο πολύ για τον τελικό» , είπε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα Πλαστήρα, που πλέον είναι καλά στην υγεία της.
govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου