Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Απεβίωσε ο Γιάννης Ζαραλίδης από το Lowell, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελλνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Πέμπτη, 12/12/19

Σύμφωνα με πληροφορίες μας απεβίωσε χθες και μετά από επιπλοκή στην υγεία του ο Γιάννης Ζαραλίδης που για πολλά χρόνια ήταν κάτοικος και επιχειρηματίας στο Lowell.

Ο κ. Ζαραλίδης ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων ενώ ήταν και Πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου Αιμιλιανός και Θεοδώρα του LowellMA.  Στο παρελθόν ήταν Πρόεδρος της Κοινότητας της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος ενώ διετέλεσε και Κυβερνήτης της Παμακεδονικής.
Στην Πρώτη Πανομογενειακή για την Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης ο Πρόεδρος ζήτησε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε ομόφωνή απόφαση να στείλει στεφάνι στην κηδεία του και να παρευρεθεί στο λαϊκό προσκύνημα και την εξόδιο ακολουθία.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Αργότερα θα έχουμε πληροφορίες για την Κηδεία και Ταφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου