Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Απεβίωσε ο Γιάννης Ζαραλίδης από το Lowell, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελλνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Πέμπτη, 12/12/19

Σύμφωνα με πληροφορίες μας απεβίωσε χθες και μετά από επιπλοκή στην υγεία του ο Γιάννης Ζαραλίδης που για πολλά χρόνια ήταν κάτοικος και επιχειρηματίας στο Lowell.

Ο κ. Ζαραλίδης ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων ενώ ήταν και Πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου Αιμιλιανός και Θεοδώρα του LowellMA.  Στο παρελθόν ήταν Πρόεδρος της Κοινότητας της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος ενώ διετέλεσε και Κυβερνήτης της Παμακεδονικής.
Στην Πρώτη Πανομογενειακή για την Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης ο Πρόεδρος ζήτησε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε ομόφωνή απόφαση να στείλει στεφάνι στην κηδεία του και να παρευρεθεί στο λαϊκό προσκύνημα και την εξόδιο ακολουθία.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Αργότερα θα έχουμε πληροφορίες για την Κηδεία και Ταφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου