Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Ο Gerrit Cole είναι παίκτης του μπέιζμπολ και υπέγραψε χθες το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία με τους Yankees της Νέας Υόρκης για $324 εκατομμύρια

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019

Οι New York Yankees έχουν να πάρουν το πρωτάθλημα για πολλά χρόνια και κάνουν μεγάλες και καλές μεταγγραφές.
Ο Gerrit Cole είναι δεξιοχέρης pitcher και προέρχετε από τους πρωταθλητές Houston Astros όπου έμεινε εκεί για 2 χρόνια με 35 νίκες και 10 ήττες στο ενεργητικό του.  Φέτος ήταν ο καλύτερος παίκτης στο μπέιζμπολ.

Το σημαντικό της ιστορίας είναι ότι ο Gerrit Cole ο οποίος γεννήθηκε το 1990  είχε εγγραφεί με την ομάδα της Νέας Υόρκης το 2008 η οποία τον παραχώρησε στην ομάδα Pittsburg Pirates και από εκεί πήγε στο Χιούστον και σήμερα πλήρωσε το μεγαλύτερο ποσό για παίκτη στην ιστορία του αθλήματος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου