Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Κηδεία Ιωάννη Ζαραλίδη Funeral Ioannis “John” Zaralidis of Lowell, MA


Ioannis "John" Zaralidis ObituaryΑπεβίωσε την Τετάρτη ο Ιωάννης Ζαραλίδης, 70 ετών.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ήταν σύζυγος για 44 χρόνια της Δάφνης Κουλοχέρας-Ζαραλίδης.  Αφήνει πίσω του την κόρη του Θέα και τον άνδρα της Βαλάντη Παπαγεωργίου.  Το γιό του Γεώργιο και τα εγγόνια του Θάνο και Γιάννη και τα αδέρφια του Βασίλη, Δημήτρη και Κούλα Καρανάτσι.
Ο Γιάννης διεκπεραίωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Ελληνική Αεροπορία και ήταν επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του J & R Foreign Cars στο Lowell.
Ήταν μέλος της ενορίας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου διετέλεσε κι μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητάς της οποίας διετέλεσε και πρόεδρος από 2001 μέχρι το 2004.  Ήταν Πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου «Αιμιλιανός & Θεοδώρα» και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.  Επίσης, είχε διατελέσει και κυβερνήτης της Παμακεδονικής Ένωσης.

Η σορός του αείμνηστου Γιάννη Ζαραλίδη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2019 από τις 2:00μμ έως τις 6:00μμ στον ιερό ναό Της Μεταμορφώσεως, TRANSFIGURATION GREEK ORTHODOX CHURCH, 25 Father John Sarantos Way, Lowell, MA 01854.  Αντί για άνθη μπορείτε να στείλετε χρηματικές δωρεές στο Ioannis "John" Zaralidis Memorial Scholarship Fund, c/o Transfiguration Greek Orthodox Philoptochos Society, 25 Father John Sarantos Way, Lowell, MA 01854.

Ας είναι ελαφρό το χώμα που θα σε σκεπάσει Ιωάννη Ζαραλίδη.
Αιωνία σου η μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου