Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Στη Βοστώνη ο Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος κ. Χάρης Θεοχάρης


Theocharis.jpg

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019

Ομιλία απόψε στο Ελληνικό Προξενείο απόψε στις 7:00μμ
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά.Στη Βοστώνη ο υπουργός τουρισμού της Ελλάδος ο οποίος απόψε θα μιλήσει για τα προγράμματα και τις προτεραιότητες της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλη Καυκά.

Να τι γράφει η Ναυτεμπορική της 8ης Δεκεμβρίου, 2019:
Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης. Ο κ. Θεοχάρης θα είναι ομιλητής τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, στο 21ο ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum που διοργανώνει η Capital Link. Το θέμα της ομιλίας του Υπουργού Τουρισμού θα είναι: «Tourism - Investment and Business Opportunities».
Την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση, μεταξύ άλλων, με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, ενώ θα δώσει το παρών στην «Ημέρα της Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», όπου η ελληνική αποστολή θα «χτυπήσει το καμπανάκι» της Wall Street.
Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Τουρισμού θα βρεθεί στη Βοστώνη, όπου θα συναντήσει τον πρύτανη του Boston University School of Management, ενώ θα μιλήσει στο γνωστό πανεπιστήμιο για τις προτεραιότητες και τη στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης για το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει επίσης συνάντηση με καθηγητές που οργανώνουν εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ομογενειακών Σωματείων και με στελέχη της Trip Advisor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου