Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Η πρώτη Πανομογενειακή για την παρέλαση της Βοστώνης


Photo Αρχείου
ΒΟΣΤΩΝΗ. Το βράδυ της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη Πανομογενειακή Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, για τη διοργάνωση της παρέλασης του Ελληνισμού της Βοστώνης, η οποία έχει ορισθεί να γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου 2020.
Τονίζεται ότι είναι η πρώτη φορά που οι προετοιμασίες της Ομοσπονδίας για την παρέλαση άρχισαν τόσο νωρίς.
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Επιτροπών και Ομάδων εργασίας για την παρέλαση, καθώς και ο Προγραμματισμός και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός Εσοδα – Εξοδα.
Η συνεδρίαση άρχισε με την ανακοίνωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Βασίλη για την εκδημία Ιωάννη Ζαραλίδη, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και τήρησης ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι παρελάσεως Κώστας Τραβαγιάκης Α’ Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Β’ Αντιπρόεδρος και με την παρέμβαση του προέδρου Βασίλη Καυκά, όποτε χρειάστηκε, έγινε λεπτομερής αναφορά για τις εργασίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, στο χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων και τις αρμοδιότητες κάθε Επιτροπής και Ομάδας Εργασίας.
Η προεργασία που ήδη έχει γίνει παρουσιάστηκε γραπτώς, έγινε συζήτηση με ευμενή σχόλια από τους παρευρισκόμενους.
Κυκλοφόρησαν και οι λαχνοί προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η παρέλαση της οποίας τα έξοδα φτάνουν σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια και τα οποία καλύπτουν Υλικό, Σημαίες, Αδειες, Ασφάλειες, Φιλαρμονικές, Διαφημίσεις, Εξέδρες, Εξοδα για το Τμήμα Ευζώνων, Υποτροφία και άλλα.
Επίσης, σημειώθηκε ότι η Ομοσπονδία οργανώνει χοροεσπερίδα και κοπή της Βασιλόπιτας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 με δείπνο και ζωντανή ελληνική μουσική από όλη την Ελλάδα, της οποίας οι εισπράξεις θα διατεθούν για να ενισχύσουν την παρέλαση. Η εκδήλωση θα γίνει στην κοινοτική αίθουσα της κοινότητας των Ταξιαρχών του Watertown.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου