Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βοστώνης

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, 2019

Από αριστερά κ. Κώστας Τραβαγιάκης, κ. Χάρης Θεοχάρης, κ. Βασίλειος Καυκάς, κ. Στράτος Ευθυμίου

Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση του υπουργού Τουρισμού της Ελλάδος κ. Χάρη Θεοχάρη και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.
Παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Στράτος Ευθυμίου και ο κ. Κώστας Τραβαγιάκης, Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για την ψήφο των ομογενών αλλά και το σχέδιο της μελλοντικής απ’ ευθείας αεροπορικής σύνδεσης Βοστώνης Αθήνα.  

Μάλιστα, ο κ. Καυκάς ζήτησε να προετοιμαστεί υλικό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της ομογένειας αλλά και Αμερικανών.  Το άλλο θέμα που έθιξε ο κ. Καυκάς ήταν ότι μέχρι τότε θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε και την απ’ ευθείας σύνδεση με τύπου τσάρτερς.  Παράλληλα ζήτησε από τον υπουργό να αναβαθμιστούν οι σχέσεις με την ομογένεια της Νέας Αγγλίας με μελλοντικές εκδηλώσεις που θα μπορούν να συμμετάσχει το ΕΟΤ και Ελληνικές επιχειρήσεις.
Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στη συνάντηση και ομιλία που είχε στο Γενικό Προξενείο την προηγούμενη βραδιά και συναντήσεις με παράγοντες του αεροδρομίου της Βοστώνης και συνομιλίες με παράγοντες αεροπορικών εταιρειών όπως την American Airlines και την Jet Blue.
Αναμένεται καλύτερη συνεργασία για το καλό της Ελλάδος και της Ομογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου