Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βοστώνης

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, 2019

Από αριστερά κ. Κώστας Τραβαγιάκης, κ. Χάρης Θεοχάρης, κ. Βασίλειος Καυκάς, κ. Στράτος Ευθυμίου

Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση του υπουργού Τουρισμού της Ελλάδος κ. Χάρη Θεοχάρη και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.
Παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Στράτος Ευθυμίου και ο κ. Κώστας Τραβαγιάκης, Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για την ψήφο των ομογενών αλλά και το σχέδιο της μελλοντικής απ’ ευθείας αεροπορικής σύνδεσης Βοστώνης Αθήνα.  

Μάλιστα, ο κ. Καυκάς ζήτησε να προετοιμαστεί υλικό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της ομογένειας αλλά και Αμερικανών.  Το άλλο θέμα που έθιξε ο κ. Καυκάς ήταν ότι μέχρι τότε θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε και την απ’ ευθείας σύνδεση με τύπου τσάρτερς.  Παράλληλα ζήτησε από τον υπουργό να αναβαθμιστούν οι σχέσεις με την ομογένεια της Νέας Αγγλίας με μελλοντικές εκδηλώσεις που θα μπορούν να συμμετάσχει το ΕΟΤ και Ελληνικές επιχειρήσεις.
Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στη συνάντηση και ομιλία που είχε στο Γενικό Προξενείο την προηγούμενη βραδιά και συναντήσεις με παράγοντες του αεροδρομίου της Βοστώνης και συνομιλίες με παράγοντες αεροπορικών εταιρειών όπως την American Airlines και την Jet Blue.
Αναμένεται καλύτερη συνεργασία για το καλό της Ελλάδος και της Ομογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου